Τετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2019 12:37

Δεν αναλαμβάνει την Κ17 της Καλαμάτας ο Μπλέτσας

Γράφτηκε από τον

 

Πρόταση στον Βασίλη Μπλέτσα προκειμένου να αναλάβει προπονητής στην ομάδα Κ17 έκανε η Καλαμάτα, όμως ο παλαίμαχος παίκτης της ομάδας αρνήθηκε ευγενικά σημειώνοντας ότι δεν έχει τον χρόνο που θα ήθελε για να αναλάβει το “σπουδαίο αυτό έργο”.

Αναλυτικά η δήλωσή του.

“Μέσα από τον προσωπικό μου λογαριασμό θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πρώτα στον κ. Τάσο Χατζηαγγελή που με πρότεινε στον κ. Σταθόπουλο για την άκρως τιμητική θέση του προπονητή της Κ17 της ομάδας μας της Καλαμάτας. Και φυσικά στον κ. Σταθόπουλο που μου έκανε την πρόταση και σε όλη την διοίκηση της ομάδας.

Όμως δυστυχώς λόγω καθαρά επαγγελματικών υποχρεώσεων και έλλειψης χρόνου δεν θα μπορέσω να αναλάβω αυτή την κατά τα άλλα πολύ σημαντική θέση. Γιατί πιστεύω ότι στην Καλαμάτα δεν ταιριάζουν τα ημίμετρα. Πρέπει να είσαι απόλυτα αφοσιωμένος στο σπουδαίο αυτό έργο. Και φυσικά να μπορείς να λειτουργείς σε όλες τις φάσεις της ημέρας σαν επαγγελματίας προπονητής. Και αυτό χρειάζεται αρκετό χρόνο τον οποίο εγώ τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχω.

Όμως θα είμαι πάντα διαθέσιμος στο μέλλον αν μπορώ να βοηθήσω με οποιοδήποτε τρόπο για να δούμε πάλι ψηλά και εκεί που πραγματικά αξίζει την “Μαύρη Θύελλα”.

Εύχομαι ολόψυχα Καλή Ποδοσφαιρική Χρονιά, με τον κόσμο κοντά της για να πετύχει η ομάδα το στόχο της”.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ