Τετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2019 14:14

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: “Αν είμαστε... μηδενιστές, μπορεί να καταστραφούμε”, λέει ο Τ. Παναγόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Πολύ νωρίς χάθηκε ο ένας από τους δύο στόχους της Κυπαρισσίας για τη νέα σεζόν.

Ο ΑΟΚ γνώρισε το Σάββατο την ήττα – αποκλεισμό με 2-1 από τον Απόλλωνα Καλαμάτας στο πρώτο του ματς στο κύπελλο Μεσσηνίας. Ετσι επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής που αρχίζει σε λίγες μέρες.

“Αν έχουμε υπομονή, αυτό το κακό αποτέλεσμα μπορεί να είναι ευεργετικό. Αν είμαστε μηδενιστές όμως, μπορεί να καταστραφούμε”, λέει στην “Ε” ο Τάκης Παναγόπουλος. Ο προπονητής της Κυπαρισσίας παραδέχεται ότι η διάκριση στο κύπελλο ήταν μία από τις επιδιώξεις της τριφυλιακής ομάδας. Προσθέτει όμως ότι ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι , κόντρα σε μια δουλεμένη ομάδα με καλύτερη χημεία. Κάτι που φάνηκε σε ορισμένα σημεία του αγώνα. Η Κυπαρισσία είναι μια ομάδα με πολλές δυνατότητες, που χτίζεται όμως τώρα και χρειάζεται χρόνο. Γι’ αυτό και ο Τ. Παναγόπουλος έκανε λόγο και υπομονή και “Ηρεμία ώστε να επιτευχθεί ο βασικός στόχος”. Αυτός δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά, ο Κυριάκος Κωνσταντόπουλος έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο από το ματς κυπέλλου, ενώ ο Τσαγκάρης αποβλήθηκε και δεν θα παίξει στην πρεμιέρα της Α’ τοπικής με τον Τέλλο Αγρα. Το ίδιο και ο Γεωργιόπουλος που έχει υπόλοιπο τιμωρίας από πέρυσι.

Τέλος την προσεχή Κυριακή η Κυπαρισσία θα δώσει φιλικό με τον Απόλλωνα Ν. Φιγαλείας στην Ηλεία.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ