Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 16:57

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Χωρίς Φωτόπουλο και Γιαννόπουλο στη Μεθώνη

Γράφτηκε από τον

Αν και αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 25’, ο Απόλλωνας απέκλεισε την Κυριακή την Α.Ε. Αβίας και συνεχίζει στο κύπελλο Μεσσηνίας.

Η ομάδα του Πεταλιδίου επικράτησε με 4-3 στα πέναλτι (1-1 κ.α. και παράταση) και πλέον θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μεθώνη σε νοκ – άουτ αναμέτρηση. Το αρνητικό είναι ότι θα αγωνιστεί την Κυριακή χωρίς τον Θανάση Φωτόπουλο (φωτό αριστερά). Ο έμπειρος μέσος αντίκρισε στον Κάμπο την κόκκινη κάρτα και ως εκ τούτου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ακόμα θα απουσιάσει για προσωπικούς λόγους και ο επιθετικός Σταύρος Γιαννόπουλος.

Αργυρόπουλος: "Δύσκολο ματς, αλλά θα παλέψουμε για πρόκριση"

Εκτός από τις απουσίες, αυτό που προβληματίζει τον Γιώργο Αργυρόπουλο είναι ότι η ομάδα του έπαιξε παράταση και με αριθμητικό μειονέκτημα, οπότε είναι λογικό να υπάρχει κούραση. Ο τεχνικός του Απόλλωνα τονίζει πάντως: “Είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά θα παλέψουμε για την πρόκριση. Το δείγμα στον αγώνα με την Αβία ήταν θετικό και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι”. Σήμερα το Πεταλίδι θα δώσει φιλικό με την Α.Ε. Λογγάς στο οποίο θα αγωνιστούν κυρίως όσοι δεν έπαιξαν στο κύπελλο.