Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 12:57

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Πήρε Ακασού και Μπροκάκη

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Πήρε Ακασού και Μπροκάκη

 

Δύο σημαντικές μεταγραφές πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ο Τέλλος Αγρας με παίκτες που έχουν θητεία σε εθνικές κατηγορίες.

Οι “ερυθρόλευκοι” απέκτησαν τον 34χρονο μεσοαμυντικό Ζαν Μπατίστ Ακασού (φωτό) και τον 30χρονο τερματοφύλακα Γιάννη Μπροκάκη. Κοινός παρανομαστής και των δύο είναι πως είχαν συνεργαστεί με τον Νίκο Κακαλέτρη στον Τσικλητήρα πριν δύο χρόνια, όταν η ομάδα της Πύλου αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Ο Ακασού είναι από την Ακτή Ελεφανοστού και στην καριέρα του στην Ελλάδα έχει φορέσει τις φανέλες της Νίκης Βόλου, του Απόλλωνα 1926, της Αναγέννησης Καρδίτσας, της Δόξα Δράμας και του Ερμή Ζωνιανών. Εχει δηλαδή παραστάσεις από τα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ εθνικής και μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στη μεσαία γραμμή του Τέλλου Αγρα.Ο Μπροκάκης έκανε ντεμπούτο με τον Αγρα στο Σαββατιάτικο ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Ανάληψης και πέρυσι έπαιζε στον ΠΑΣ Κόρινθος που ανέβηκε στη Γ’ εθνική.

Εκτός από την ομάδα της Κορίνθου και τον Τσικλητήρα, έχει αγωνιστεί ακόμη στον ΟΦ Ιεράπετρας και τον ΠΑΟ Κρουσώνα.

Ακολουθούν άλλες 3 ηχηρές μεταγραφές 

Να σημειωθεί πως στον Τέλλο Αγρα επέστρεψε και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Θανάσης Γεωργακόπουλος, μετά από ένα σύντομο πέρασμα που είχε πέρυσι από τον Μιλτιάδη. Οι μεταγραφές δεν σταματούν εδώ για την ομάδα των Γαργαλιάνων μιας και το ρόστερ έχει αποδυναμωθεί σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με πέρυσι και η περαιτέρω ενίσχυση κρίνεται επιβεβλημένη για να μπορούν να βοηθηθούν και οι νεαροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές που δεδομένα θα πάρουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής που ξεκινά σε 10 ημέρες. Ετσι θα γίνουν τρεις ακόμη μεταγραφές με παίκτες εγνωσμένης αξίας. Επαφές υπάρχουν για την απόκτηση ενός επιθετικού, ενός κεντρικού αμυντικού και ενός μεσοεπιθετικού και σύντομα θα υπάρξουν νεότερα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τέλλος Αγρας ηττήθηκε το Σάββατο με 1-0 από τον Ολυμπιακό Ανάληψης και αποκλείστηκε από την α’ φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Υπάρχει ικανοποίηση πάντως γιατί η ομάδα των Γαργαλιάνων αν και κατέβηκε στο ματς με 12 μόλις παίκτες στην αποστολή, το πάλεψε μέχρι τέλους απέναντι σε μια ομάδα με σαφώς περισσότερες λύσεις. Πλέον η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου έχει δύσκολο έργο μιας και θα παίξει εκτός έδρας με την ισχυρή Κυπαρισσία.

Τέλος, έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές στην ακαδημία του Τέλλου Αγρα και σκοπός είναι να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση από τη διοίκηση στις μικρές ηλικίες.

Προπονητής σε ορισμένα τμήματα θα είναι ο Τάκης Κάππος, ενώ θα προστεθεί ένας ακόμη προπονητής.