Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 15:35

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Την Τετάρτη στην Τρίπολη το ματς κυπέλλου με Α.Ε. Καραϊσκάκης

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Την Τετάρτη στην Τρίπολη το ματς κυπέλλου με Α.Ε. Καραϊσκάκης

Εγινε γνωστή σήμερα η ημερομηνία και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα κυπέλλου της "Μαύρης Θύελλας" με την Α.Ε. Καραϊσκάκης...

Η τοπική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 4 το απόγευμα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στην Τρίπολη την Α.Ε. Καραϊσκάκης, στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Να θυμίσουμε πως το ματς θα γίνει στην Τρίπολη και την έδρα του Αστέρα, διότι ακόμη δεν είναι έτοιμος ο χλοοτάπητας στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, ενώ το γήπεδο του Μεσσηνιακού έχει το γνωστό πρόβλημα στατικότητας στις κερκίδες.

Πρόκειται για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν για το συγκρότημα του Βασίλη Βούζα και έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας μιας και η ομάδα της Αρτας θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην Super League 2.

Η πρόβα τζενεράλε γι' αυτό το ματς για την ομάδα της Καλαμάτας, θα είναι το Σαββατιάτικο φιλικό ματς στη Ριζούπολη με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, επίσης ομάδα της Super League 2.

Η διοίκηση της Καλαμάτας έκανε γνωστό πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ανακοίνωση για την προπώληση εισιτηρίων, καθώς και για τον τρόπο εισόδου των κατόχων καρτών διαρκείας στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".