Παρασκευή, 20 Σεπτέμβριος 2019 12:40

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Τρίτη μεταγραφή ο Μανδραπήλιας

Γράφτηκε από τον

 

Μετά τον Σιντί Ντιόπ και ο Κώστας Μανδραπήλιας έκανε την... κοντινή διαδρομή Κυπαρισσία – Καλό Νερό.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός του Ηρακλή Κυπαρισσίας υπέγραψε χθες στους νεοφώτιστους στην Α’ τοπική και αποτελεί το τρίτο κατά σειρά απόκτημα. Ο Μανδραπήλιας έχει φορέσει στο παρελθόν και τη φανέλα της Κυπαρισσίας, όπως και ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος. Θυμίζουμε, ότι το Καλό Νερό έχει αποκτήσει και το Βασίλη Μπεγέτη που σκόραρε στο ντεμπούτο του στο ματς κυπέλλου με τον Ηρακλή Καλαμάτας.

Πρόκειται για τρεις παίκτες που με την εμπειρία τους θα βοηθήσουν στο νέο πρωτάθλημα.

Στον αντίποδα παρελθόν αποτελεί ο Πλάκας (μεταπήδησε στον Ηρακλή Κυπαρισσίας), ενώ έχει αποχωρήσει και ο Κυριακούλης. Με τις παραπάνω προσθαφαιρέσεις έκλεισε και το ρόστερ για τη σεζόν 2019-20, εκτός και αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση. Στον πάγκο συνεχίζει ο Σάκης Διονυσόπουλος.

Διονυσόπουλος: “Φαβορί η Εράνη”

Ο προπονητής του Καλού Νερού μιλώντας στην “Ελευθερία” για τον κυριακάτικο αγώνα κυπέλλου με την Εράνη, έχρισε φαβορί τους γηπεδούχους. “Για εμάς στόχος είναι το πρωτάθλημα και το καλό ξεκίνημα. Θα προσπαθήσουμε όμως για το καλύτερο και στο κύπελλο, χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Η Εράνη είναι το φαβορί, γιατί έχει καλύτερη και πιο δεμένη ομάδα από εμάς”. Να σημειωθεί ότι ο αγώνας στα Φιλιατρά είναι νοκ – άουτ με έπαθλο το εισιτήριο για τα προημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Στην προηγούμενη φάση η Εράνη απέκλεισε τον Ακρίτα Κορώνης και το Καλό Νερό τον Ηρακλή Καλαμάτας.

Εκτός πλάνων είναι μόνο ο Παναγιώτης Κώτσος, που έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς και δέχτηκε τις ευχές από όλη την ομάδα. Ο έμπειρος μέσος δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα στην προετοιμασία.