Παρασκευή, 20 Σεπτέμβριος 2019 14:29

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Συνέχεια στις μεταγραφές με Νίκο Εμμανουήλ

Γράφτηκε από τον

 

Εναν... πρωταθλητή Μεσσηνίας πρόσθεσε στο δυναμικό του ο Πανθουριακός.

Ο λόγος για το Νίκο Εμμανουήλ, ο οποίος πανηγύρισε πέρυσι με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου την κατάκτηση του τίτλου και μάλιστα χωρίς ήττα στην Α’ τοπική.

Ο 31χρονος μέσος έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Μεσσηνίας και με την εμπειρία του θα βοηθήσει τον Πανθουριακό που θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Γι’ αυτό και θα γίνουν και άλλες μεταγραφές. Από εκεί και πέρα στη Θουρία προσμένουν να δοθεί λύση και να βγουν τα δελτία των Νιγηριανών Ζόζεφ Ελάϊζα και Βαλεντάιν Ακπέι.

Αγωνιστικά, η προσοχή στρέφεται στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Ανάληψης για την τρίτη φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας. Την περασμένη Κυριακή ο Πανθουριακός νίκησε δύσκολα με 2-1 τη Θύελλα Χαρακοπιού στην Κορώνη και θέλει να εμφανιστεί βελτιωμένος ώστε να προκριθεί στους “8”.

Ξεκίνησε η ακαδημία σε συνεργασία με Σπερχογεία

Ο Πανθουριακός έχει υψηλές βλέψεις τη νέα σεζόν, αλλά δίνει έμφαση και στα τμήματα υποδομής. Ετσι ξεκίνησε από την Τρίτη η λειτουργία της ακαδημίας της Θουρίας, η οποία σε αυτές τις ηλικίες θα έχει συνεργασία με τη Σπερχογεία. Προπονητής είναι ο Γιάννης Γεωργιτζίκης και αναμένεται και άλλη προσθήκη στο τεχνικό τιμ.

Ο Πανθουριακός θέλει να ενταχθούν σε αυτό το δίχτυο ακαδημιών και οι ομάδες του ΠΑΟΚ Καλαμάτας και του Παπαφλέσσα Αμφειας.