Παρασκευή, 20 Σεπτέμβριος 2019 14:59

ΠΑΜΙΣΟΣ: Με σοβαρότητα για το διπλό στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

 

Από τον Ηρακλή Κυπαρισσίας, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής, θα φιλοξενηθεί αύριο Σάββατο ο Πάμισος για την γ’ φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Οι Νησιώτες ξεπέρασαν (στην παράταση) στο προηγούμενο γύρο το εμπόδιο του Τσικλητήρα και θέλουν να πανηγυρίσουν αύριο τη δεύτερη σερί νίκη.

“Είναι ένα σημαντικό για εμάς παιχνίδι με κάποιες ιδιαιτερότητες. Πρέπει να είμαστε σοβαροί ώστε να πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει την πρόκριση”, το σχόλιο του Γιώργου Καλόμαλου για τον αγώνα στην Κυπαρισσία. Ο προπονητής του Παμίσου στα πλάνα που ετοιμάζει δεν υπολογίζει τον τραυματία Ντίσα, αλλά θα έχει στη διάθεσή του τον Ρούτση που αποθεραπεύτηκε.

Η ομάδα της Μεσσήνης είναι το φαβορί για την πρόκριση στους “8” του κυπέλλου, αλλά θα πρέπει να το δείξει και εντός αγωνιστικού χώρου.

Ενημέρωση για τους κανονισμούς

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους νέους κανονισμούς ποδοσφαίρου από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΜ θα έχουν σήμερα οι ομάδες της Μεσσήνης. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στις 7 μ. μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης και γίνεται ύστερα από αίτημα του Παμίσου.

“Οποιος επιθυμεί μπορεί να παρευρεθεί, είτε μεμονωμένα, είτε σαν σύλλογος”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.