Σάββατο, 21 Σεπτέμβριος 2019 13:22

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Το πιο δυνατό τεστ σήμερα με Απόλλων Σμύρνης

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Το πιο δυνατό τεστ σήμερα με Απόλλων Σμύρνης

 

Το τελευταίο φιλικό ματς πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της θα δώσει σήμερα (4 μ.μ.) η Καλαμάτα.

Μάλιστα το σημερινό τεστ θα είναι και το πιο δυνατό που έχει δώσει η Μεσσηνιακή ομάδα στο διάστημα της προετοιμασίας της μιας και θα φιλοξενηθεί από τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Απέναντι σε ένα αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας (ο Απόλλωνας θα συμμετέχει φέτος στην Super League 2) ο οποίος μάλιστα παρουσιάζεται αρκετά δυνατός, η Καλαμάτα θα μετρήσεις τις δυνάμεις λίγες μόλις μέρες πριν τους πρώτους επίσημους αγώνες της σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

Πρόκειται ουσιαστικά για την πρόβα τζενεράλε των “μελανόλευκων” όπου ο Βασίλης Βούζας θα έχει τη ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να βγάλει συμπεράσματα όσον αφορά την δυναμικότητα αλλά και το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του.

Θυμίζουμε ότι την προσεχή Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 4 μ.μ. η Καλαμάτα θα υποδεχθεί στο γήπεδο του Αστέρα στην Τρίπολη την ΑΕ Καραϊσκάκης, σε νοκ άουτ αγώνα για την δ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Θα ακολουθήσει το εκτός έδρας ματς με το Αιγάλεω (το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου) στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Football League.

Από 10 έως 20 ευρώ τα

εισιτήρια με Α.Ε. Καραϊσκάκης

Ετοιμες προς παράδοση στους κατόχους τους είναι οι κάρτες διαρκείας της Μεσσηνιακής ομάδας.

Οι φίλαθλοι μπορούν να παραλαμβάνουν τα διαρκείας τους από τα γραφεία της ομάδας Φραντζή 14 (1ος όροφος) και ώρες 10 π.μ. έως 8 μ.μ.

Για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας στην Τρίπολη (Τετάρτη 4 μ.μ. στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης) όσοι δεν έχουν παραλάβει τα διαρκείας τους θα υπάρχει σχετική λίστα που θα τους επιτρέπει την ελεύθερη είσοδο ως εξής:

Θύρα 3 οι κάτοχοι των καρτών VVIP Gold (300 €).

Θύρα 1 οι κάτοχοι των καρτών VIP 1 – VIP 2 Silver – Bronze (100€ – 150 €).

ΘύραΑ 4 οι κάτοχοι των καρτών Black (50 €).

Επίσης η Μεσσηνιακή ομάδα ανακοίνωσε ότι η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Δευτέρα 23/9 από τις 12 μ. μέχρι τις 8 μ.μ. και θα συνεχιστεί την Τρίτη από τις 10 π.μ. μέχρι 8 μ.μ. και την Τετάρτη (ημέρα του αγώνα) 25/9 από τα εκδοτήρια του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” από τις 12 μ. το πρωί και μετά. Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα θα είναι οι εξής: Θύρα 3 (επισήμων) 20 ευρώ. Θύρα 1 (απέναντι από την επισήμων) 15 ευρώ. Θύρα 4 φιλοξενούμενων 10 ευρώ.