Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 11:06

Ωρα... Γ' εθνικής για τον Α.Ο. Διαβολιτσίου: Πρεμιέρα σήμερα στο Βλαχιώτη

Γράφτηκε από τον
Ωρα... Γ' εθνικής για τον Α.Ο. Διαβολιτσίου: Πρεμιέρα σήμερα στο Βλαχιώτη

 

Τα... μεσσηνιακά σύνορα για πρώτη φορά στην ιστορία του θα περάσει σήμερα ο Αθλητικός Ομιλος Διαβολιτσίου, ως ανταμοιβή για το περσινό του κατόρθωμα να κατακτήσει αήττητος τον τίτλο στην Α' τοπική. Πρώτος σταθμός στο ιστορικό ταξίδι στη Γ' εθνική η Λακωνία.

Ο ΑΟΔ θα αντιμετωπίσει σήμερα Κυριακή στις 4.30 μ.μ. τον Αστέρα Βλαχιώτη στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου, στον οποίο μετέχουν συνολικά 14 ομάδες από την Πελοπόννησο και τη Ζάκυνθο. Η ομάδα του Διαβολιτσίου είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Μεσσηνίας, αφού η "Μαύρη Θύελλα" πήρε το εισιτήριο για τη Football League και θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της. Στηρίζεται στον προπονητή (Κώστας Παλαμάρας) που την οδήγησε στην άνοδο και σ' ένα μείγμα έμπειρων και ταλαντούχων παικτών. Χαρακτηριστικό ότι όλοι είναι Μεσσήνιοι με εξαίρεση την τελευταία χρονικά μεταγραφή, τον Γιώργο Γραμματικόπουλο που ήρθε για να δώσει αυτό που έλειπε στην επίθεση.

Το μειονέκτημα για τους νεοφώτιστους στη Γ' εθνική είναι ότι θα αγωνίζονται μακριά από τη φυσική τους έδρα, μέχρι να πάρει άδεια καταλληλότητας το γήπεδο "Καπετάν Βασίλης". Στο ξεκίνημα μάλιστα το πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 εκτός έδρας αγώνες σε 6 αγωνιστικές.

Η αρχή γίνεται σήμερα στο Βλαχιώτη σ' ένα εξαιρετικά δύσκολο ματς για τη Μεσσηνιακή ομάδα, που θα προσπαθήσει να διαφυλάξει κυρίως τα νώτα της και να απειλήσει είτε στην κόντρα είτε από κάποια στημένη φάση.

Ο Κώστας Παλαμάρας περιμένει από τους παίκτες του να παλεύουν σε όλα τα παιχνίδια για το θετικό αποτέλεσμα ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου.

Ο Αστέρας θεωρητικά έχει τον πρώτο λόγο, όμως οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις και το Διαβολίτσι θέλει να είναι μία από αυτές στην 1η αγωνιστική του 7ου ομίλου, που περιλαμβάνει εφτά συναντήσεις.

Τον κυριακάτικο αγώνα θα διαιτητεύσει ο Ρούτσης (Κορινθίας), με βοηθούς τους Σπηλιώτη και Κλεπετσάνη από τον ίδιο σύνδεσμο.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στον 7ο όμιλο

Σπάρτη – Βάρδα

Διαγόρας Βραχνέικων – Τσιλιβή

Αστέρας Βλαχιώτη – Διαβολίτσι

Ολυμπιακός Ζαχάρως – Παναργειακός

Ναύπλιο – Θύελλα Πατρών

Ερμιονίδα - Πανγυθεατικός

Ζάκυνθος – Πανηλειακός