Κυριακή, 22 Σεπτέμβριος 2019 13:04

Μέχρι τη Δευτέρα οι δηλώσεις συμμετοχής για το Πρωτάθλημα Κ16

Γράφτηκε από τον

 

Πρωτάθλημα Κ16 θα διοργανώσει και φέτος η ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται έως αύριο Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 3 μ.μ. ενώ η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου (3 μ.μ.) στα γραφεία της ΕΠΣ Μεσσηνίας. Στο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί από 1/1/2004 έως 31/12/2005. Ποδοσφαιριστές με ηλικία διαφορετική της επιτρεπόμενης δεν θα γίνονται δεκτοί από τους διαιτητές.

Το παράβολο συμμετοχής είναι 50 ευρώ. Η έναρξη των αγώνων και οι όμιλοι των ομάδων που θα δημιουργηθούν θα ανακοινωθούν την ημέρα της κλήρωσης.

Τα σωματεία που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Κ16 μπορούν να δανείζονται ποδοσφαιριστές από ένα και μόνο σωματείο, όσους ποδοσφαιριστές θέλουν, με την προϋπόθεση ότι το σωματείο αυτό δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα Κ16.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, τα σωματεία που θα έχουν δανεικούς ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη του πρωταθλήματος πρέπει να καταθέσουν στην ΕΠΣ Μεσσηνίας:

1. Ξεχωριστή κατάσταση των ποδοσφαιριστών που θα αγωνίζονται ως δανεικοί, η οποία θα

σφραγίζεται και θα παραδίδεται στο σωματείο, αντίγραφο της οποίας θα παραμένει στο αρχείο της ΕΠΣΜ.

2. Υπεύθυνη δήλωση του σωματείου στο οποίο ανήκει ο ποδοσφαιριστής ότι του επιτρέπει να αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού.

3. Υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα του ποδοσφαιριστή ότι συναινεί στο δανεισμό.

Μετά την έναρξη του πρωταθλήματος δεν επιτρέπεται καμία αλλαγή, αφαίρεση ή προσθήκη στην κατάσταση που έχει κατατεθεί στην ΕΠΣΜ.

Κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνισθεί με τη μορφή δανεισμού μόνο σε ένα σωματείο. Ποδοσφαιριστής που έχει δοθεί με τη μορφή δανεισμού δεν μπορεί να αγωνίζεται κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και στην ομάδα που έχει δελτίο.

Οι αγώνες διεξάγονται κυρίως Σάββατο πρωί σε γήπεδο με φυσικό ή τεχνητό χλοοτάπητα, είναι διπλοί, διαρκείας 80 ́λεπτών της ώρας σε δύο 40 ́λεπτα ημίχρονα. Κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να δηλώσει στο Φ.Α. μέχρι 18 ποδοσφαιριστές και επιτρέπεται σε όλη την διάρκεια του αγώνα η αντικατάσταση μέχρι 7 ποδοσφαιριστών. Για την διαιτησία μεριμνά μόνο η ΕΠΣΜ. Για τον ιατρό μεριμνά μόνο το γηπεδούχο σωματείο. Σε περίπτωση μη προσέλευσης ιατρού, ο αγώνας δεν γίνεται και το γηπεδούχο σωματείο μηδενίζεται. Οι πρωταθλήτριες ομάδες των ομίλων θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε μονούς αγώνες, σε ουδέτερο γήπεδο και στην πρωταθλήτρια ομάδα θα απονεμηθεί κύπελλο και μετάλλια.

Επίσης, ομάδα που δήλωσε συμμετοχή και παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα μετά την κλήρωση των αγώνων και πριν από την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα κατά την επόμενη περίοδο.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ