Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 11:34

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Φιλική ισοπαλία (0-0) με Απόλλωνα στη Ριζούπολη (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Στο τελευταίο τεστ πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, η Καλαμάτα πήρε θετικό βαθμό.

Η "Μαύρη Θύελλα" αναδείχθηκε το Σάββατο ισόπαλη χωρίς τέρματα στο δυνατό φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Η Μεσσηνιακή ομάδα στάθηκε πολύ καλά απέναντι σ' έναν αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας, ο οποίος έχει μάλιστα πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο δεν φάνηκε η διαφορά της μίας κατηγορίας, με τον κ. Παπαδόπουλο να δίνει βέβαια ευκαιρίες και σε παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής.

Αυτό ωστόσο δεν μειώνει την απόδοση της Καλαμάτας, μιας και ο Βασίλης Βούζας επίσης χρησιμοποίησε πολλούς παίκτες και είχε την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα.

Την Τετάρτη η Καλαμάτα θα υποδεχτεί ως γνωστόν στην Τρίπολη την Α.Ε. Καραϊσκάκης για το κύπελλο Ελλάδας και θα ακολουθήσει το ματς πρωταθλήματος με το Αιγάλεω εκτός έδρας.

Στο προχθεσινό φιλικό η Καλαμάτα πατούσε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και στο 26' είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Τσιβελεκίδη και μία ακόμα καλή στιγμή με κεφαλιά του Αλεξόπουλου. Ο Απόλλωνας απείλησε μόνο με το Βουό, που έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 58.

Το δεύτερο ημίχρονο πάντως ήταν ισορροπημένο και ο Απόλλωνας "απάντησε" στα δοκάρια με την κεφαλιά του Βαφέα στο 90'.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Aναγνωστόπουλος, Λαρέα;, Βαφέας, Γκίνο (75' Λάμπη), Βιτλής, Αγρόδημος, Πατράλης (62΄Ρώσση), Ιριτιέρ (75' Χειρίτραντας), Καραγκούνης (62' Κραγιόπουλος), Γιαννιτσάνης, Βουό (62' Βάρκας)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Πάντος (46' Στεφανάκος),Τσουβαλτσίδης (70' Γκελγκέρια), Γαλούπης (68' Κωνσταντινόπουλος), Ιντζίδης(78' Τσαλταμπασίδης), Τσιβελεκίδης (60' Μάκος), Ζαχαρόπουλος (31' λ.τρ. Μπάμπης,77' Ακριστινέι), Τζόκιτς (63' Δήμου), Στεργίδης (56' Οσμάναγκιτς), Κουιρουκίδης (63' Καζβιρόπουλος), Βουκμίροβιτς (65' Σάμπσον), Αλεξόπουλος (68' Γεωργόπουλος).