Δευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2019 16:03

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ

Γράφτηκε από τον

Αυστηρός έλεγχος στις θύρες και γενικότερα αυξημένα μέτρα ασφαλείας θα ισχύσουν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ.

Μετά τη νέα νίκη επί του Παναιτωλικού, στην ΑΕΚ μπαίνουν πλέον σε ρυθμούς ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς που αναμένεται αρκετός κόσμος στις εξέδρες με την προπώληση να εξελίσσεται με πολύ καλούς ρυθμούς από την πρώτη στιγμή που τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια.

Με αυτά τα δεδομένα η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται για το συγκεκριμένο ματς να εκδώσει καμία πρόσκληση πέραν των συμβατικών της υποχρεώσεων προκειμένου να εξυπηρετηθεί ακόμα καλύτερα ο κόσμος που αγοράζει εισιτήρια σε όλες τις θύρες αφού υπάρχει μεγάλη κίνηση στην προπώληση και στις ακριβές θύρες (29 και VIP).

Επιπλέον στις θύρες του ΟΑΚΑ την Κυριακή θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος προκειμένου να μην μπει ούτε ένας στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, κάτι που προσβάλλει και τους φίλους της ΑΕΚ που έχουν ήδη προμηθευτεί τα διαρκείας τους αλλά και όσους αγοράζουν κανονικά τα εισιτήριά τους.

Γενικότερα, στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένα προκειμένου όλα να κυλήσουν ομαλά και να μην συμβεί το παραμικρό.
Πηγή: gazzetta.gr