Τρίτη, 24 Σεπτέμβριος 2019 11:21

«Θα πετύχει η νέα διοίκηση της “Μαύρης Θύελλας”», λένε Παρασκευόπουλος, Ασημακόπουλος, Κορομηλάς

Γράφτηκε από τον

Το συμπαίκτη και φίλο τους Κώστα Παρασκευόπουλο επισκέφθηκαν την Παρασκευή οι Κώστας Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κορομηλάς.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Π.Σ. “Η Καλαμάτα” που πρόσφατα υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο ισχίο, αυτή την περίοδο έχει αρχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης στο σπίτι του. Εκεί υποδέχτηκε την Παρασκευή τους συμπαίκτες του Ασημακόπουλο και Κορομηλά, οι οποίοι στη συζήτηση που είχαν μαζί του, πέρα από το πώς προχωράει το θέμα της υγείας του, του έδωσαν τις ευχές τους για περαστικά και ταχεία ανάρρωση και τον ενημέρωσαν για τα τελευταία νέα σχετικά με την αγαπημένη τους ομάδα την Καλαμάτα. Οι τρεις παλαίμαχοι ευχήθηκαν στην Καλαμάτα να έχει καλή πορεία τόσο στο κύπελλο, που την Τετάρτη δίνει τον πρώτο επίσημο αγώνα για το κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης, όσο και στο πρωτάθλημα της Football League που είναι ο βασικός της στόχος, ενώ τόνισαν: “Πιστεύουμε στη νέα διοίκηση ότι θα πετύχει στο έργο της και η ομάδα το συντομότερο θα επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα βρεθεί ξανά εκεί που της αξίζει. Ως παλαίμαχοι θα είμαστε πάντα κοντά στην ομάδα”.

Ο Κώστας Ασημακόπουλος επισήμανε ότι: “Η Καλαμάτα έχει αγκαλιάσει τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Αυτό φαίνεται από τις επιλογές που έχει κάνει κατά πρώτο λόγο με τους διπλωματούχους προπονητές, που προέρχονται από την οικογένεια των παλαιμάχων της ομάδας”.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ