Τρίτη, 24 Σεπτέμβριος 2019 13:56

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Να μάθουμε από την ήττα στο Βλαχιώτη”, λέει ο Κ. Παλαμάρας

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Να μάθουμε από την ήττα στο Βλαχιώτη”, λέει ο Κ. Παλαμάρας

Με.. άδεια χέρια επέστρεψε από τη Λακωνία ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, καθώς ηττήθηκε την Κυριακή με 2-0 από τον Αστέρα Βλαχιώτη στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Η Μεσσηνιακή ομάδα είδε την εστία της να παραβιάζεται στο πρώτο και στο τελευταίο δεκάλεπτο, με την ίδια να μην έχει τις απαντήσεις. Ο ΑΟΔ προσπάθησε, αλλά ήταν εμφανής η διαφορά εμπειρίας, μιας και για τους πρωταθλητές Μεσσηνίας ήταν το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας τους στις εθνικές κατηγορίες.

“Χάσαμε από μια ομάδα που έχει ποιότητα και είναι έμπειρη στην κατηγορία. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών, εμείς κάναμε τα περισσότερα και το πληρώσαμε. Στο πρώτο γκολ είχαμε χάσει βέβαια και τη συγκέντρωσή μας λόγω του τραυματισμού του Μουλιάτου”, λέει στην “Ε” ο Κώστας Παλαμάρας για το προχθεσινό ματς στο Βλαχιώτη.

Ο προπονητής του ΑΟΔ εκτιμά ότι: “Είτε κερδίζεις, είτε χάνεις δεν μπορεί να είσαι χαρούμενος ή λυπημένος για παραπάνω από μια μέρα, μέχρι δηλαδή να ξεκινήσει η προετοιμασία για το επόμενο ματς.

Πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι με το Ναύπλιο και να μάθουμε από αυτή την ήττα, κόντρα σε μια ομάδα που φαίνεται ότι θα είναι από αυτές που θα πρωταγωνιστήσουν”.

Η προετοιμασία για το Ναύπλιο ξεκινά σήμερα και αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του τραυματία Γιάννη Καλογερόπουλου που δεν έπαιξε στην πρεμιέρα.

Να σημειωθεί ότι στο ματς με το Βλαχιώτη γύρισε η γλώσσα (σύμφωνα με τους ανθρώπους του Διαβολιτσίου) του Γ. Μουλιάτου, αλλά με την γρήγορη επέμβαση του γιατρού ο παίκτης συνήλθε άμεσα και συνέχισε τον αγώνα.

Στο β’ μέρος αντικαταστάθηκε και επειδή είχε απώλεια μνήμης πήγε στο Νοσοκομείο της Τρίπολης για εξετάσεις, που δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό, όπως μας μετέφεραν από την ομάδα του Διαβολιτσίου.

Τέλος, οι άνθρωποι έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία που τους πρόσφερε η διοίκηση του Αστέρα Βλαχιώτη και αφού τους ευχαρίστησαν, τους υποσχέθηκαν ανάλογη φιλοξενία στο παιχνίδι του β' γύρου.