Τετάρτη, 25 Σεπτέμβριος 2019 15:50

Εθνική Ελλάδας: Κλήθηκε ο Τριανταφυλλόπουλος με Ιταλία και Βοσνία

Γράφτηκε από τον

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος κλήθηκε στην Εθνική ομάδα για τα ματς με Ιταλία και Βοσνία για τα προκριματικά του Euro 2020 και έμαθε για την κλήση του στο αεροπλάνο που μετέφερε την ομάδα του, Πογκόν Σέτσιν.

Το βάπτισμα του πυρός με την γαλανόλευκη φανέλα παίρνει ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Ο διεθνής σέντερ μπακ κλήθηκε από τον Τζον Φαν Σιπ για τα ματς του Οκτωβρίου με Ιταλία (12/10) και Βοσνία (15/10) για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο σέντερ μπακ της πολωνικής Πογκόν Σέτσιν κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό για τις δυο επικείμενες μάχες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και μάλιστα το έμαθε στο αεροπλάνο που μετέφέρε την αποστολή της ομάδας του.

Ο 26χρονος αμυντικός που το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα, έγινε συμπαίκτης με τον Μιχάλη Μανιά, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Ολλανδό εκλέκτορα και τον έχει στις κλήσεις του.

Ο Τριανταφυλλόπουλος μετράει εννέα συμμετοχές με την Πογκόν Σέτσιν και έχει πετύχει ένα γκολ, αυτό απέναντι στη Βίσλα Κρακοβίας, το οποίο μάλιστα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Για τον ίδιο είναι ασφαλώς μια μεγάλη δικαίωση των προσπαθειών του και μένει να φανεί αν θα αγωνιστεί κιόλας σε κάποιο από τα δυο αυτά παιχνίδια.

Πηγή: sport24.gr