Πέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2019 13:47

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Με ψυχολογία και... Ηλιόπουλο στην πρεμιέρα της Α’ τοπικής!

Γράφτηκε από τον

Τον έμπειρο μέσο Ηλία Ηλιόπουλο απέκτησε ο Ολυμπιακός Ανάληψης. Για χρόνια αρχηγός του Παμίσου, ο έμπειρος μέσος ενισχύει σημαντικά τους “ερυθρόλευκους” που και φέτος θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Από εκεί και πέρα, πρόκριση και... ψυχολογία ενόψει του πρωταθλήματος πήρε ο Ολυμπιακός Ανάληψης. Οι “ερυθρόλευκοι” νίκησαν το Σάββατο εκτός έδρας στα πέναλτι με 6-5 τον Πανθουριακό (1-1 κ.α. και παρ.) και προκρίθηκαν στους “8” του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ετσι θα πάνε με το ηθικό στα ύψη την Κυριακή στα Φιλιατρά για την πρεμιέρα της Α’ τοπικής με αντίπαλο την Εράνη.

“Ηταν πολύ σημαντική η πρόκριση γιατί για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα φθάνει στα προημιτελικά. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλά διαβασμένοι. Ο αντίπαλος δεν είχε φάσεις, αλλά ούτε και εμείς. Στο δεύτερο μέρος μας πίεσε η Θουρία, όμως μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε. Στην παράταση δεν παίχτηκε μπάλα και στα πέναλτι παίζει ρόλο η ικανότητα και η τύχη”, το σχόλιο του Νίκου Γεωργακλή για τη δεύτερη σερί πρόκριση, μετά από αυτή με τον Τέλλο Αγρα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού εκτιμά στη συνέχεια ότι: Η πρόκριση θα βοηθήσει τα παιδιά να καταλάβουν ότι μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί με οποιοδήποτε αντίπαλο και αυτό είναι το σημαντικό”.

Ο Ολυμπιακός θα μάθει στις 23 Οκτωβρίου, όταν και θα γίνει η κλήρωση τον αντίπαλο του στα προημιτελικά (διπλοί αγώνες) και πλέον έχει μπει σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Μέσα στην εβδομάδα θα φανεί αν θα είναι έτοιμοι για τα Φιλιατρά οι Κρεμμύδας, Διαμαντής και Γιαννόπουλος που αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών από το τελευταίο παιχνίδι.