Παρασκευή, 27 Σεπτέμβριος 2019 18:59

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Νέο "μπαμ" με τον Αργεντίνο μέσο Νίκολας Βιγιαφάνε!

Γράφτηκε από τον

Η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται για τον Α.Ο. Διαβολιτσίου που απέκτησε σήμερα τον Νίκολας Βιγιαφάνε.

Ο 31χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός υπέγραψε στον ΑΟΔ και θα είναι η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ.

Ο Βιγιαφάνε έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες στην Ελλάδα (Παναχαϊκή, Επισκοπή, Ελευσίνα, Σπάρτη, Αστέρα Βλαχιώτη και ΟΦ Ιεράπετρας), συμμετέχοντας στα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ εθνικής.

Πρόκειται για ένα παίκτη με εμπειρία που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω και να βοηθήσει την ομάδα του Κώστα Παλαμάρα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Ο Βιγιαφάνε αγωνίζεται ως αριστερό χαφ, αλλά και ως επιτελικό χαφ πίσω από τον επιθετικό.

Παίζει την Κυριακή!

Πριν τον Νίκολας Βιγιαφάνε οι πρωταθλητές Μεσσηνίας είχαν αποκτήσει την τελευταία εβδομάδα τους... μπαρουτοκαπνισμένους Γιώργο Κυριαζόπουλο και Γιώργο Γραμματικόπουλο.

Μάλιστα τόσο Κυριαζόπουλος που αποκτήθηκε την Τετάρτη, όσο και ο Βιγιαφάνε έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Κυριακάτικο ματς με το Ναύπλιο μιας και εκδόθηκαν τα δελτία τους, ενώ ο Γραμματικόπουλος έκανε ντεμπούτο στο ματς της πρεμιέρας με τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Περιμένουν πολύ κόσμο με Ναύπλιο

Από εκεί και πέρα στο Διαβολίτσι περιμένουν πως και πως το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο τους στη Γ’ εθνική, που είναι την Κυριακή με το Ναύπλιο και περιμένουν πολύ κόσμο.

Μάλιστα η διοίκηση έβγαλε ανακοίνωση – κάλεσμα προς τον κόσμο: “Καλούμε το φίλαθλο κόσμο, να γίνει ο 12ος παίκτης του Α.Ο.Δ. στον πρώτο αγώνα στην Γ' Εθνική, στο χωριό μας, στηρίζοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας σε υγιή και αθλητικά πλαίσια!!!”.