Δευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2019 14:34

Εθνική: Ο Φαν Σιπ κόβει Μανωλά, Σωκράτη, Σάμαρη και Τοροσίδη

Γράφτηκε από τον

Ο Τζον Φαντ Σιπ έχει αποφασίσει, στο πλαίσιο της ανανέωσης της Εθνικής ποδοσφαίρου, να να αφήσει εκτός ομάδας, τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Κώστα Μανωλά και Ανδρέα Σάμαρη, αλλά και τον Βασίλη Τοροσίδη, που είχε προαναγγείλει το "τέλος".

Την απόφαση να μην ξανακαλέσει στην Εθνική τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Κώστα Μανωλά, Ανδρέα Σάμαρη, αλλά και τον Βασίλη Τοροσίδη, που είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο πλαίσιο της ανανέωσης της ομάδας, πήρε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαντ Σιπ.

Τα αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος, με αποκορύφωμα την ισοπαλία (1-1) με το Λίχτενσταϊν, είχε ως συνέπεια να προχωρήσει ο Ολλανδός τεχνικός στη συγκεκριμένη απόφαση, η οποία προκαλεί σοκ, καθώς ο Μανωλάς είναι μόλις 28 ετών, o Σάμαρης 29, ενώ ο Sokratis είναι ο υπαρχηγός της Εθνικής, έχοντας τεράστια εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο.

Όσον αφορά στον Τοροσίδη, είχε αποφασίσει να αποσυρθεί από την Εθνική προκειμένου να δώσει χώρο σε νεότερους και πιο φερέλπιδες ποδοσφαιριστές, αφού βρίσκεται στη δύση της καριέρας του και θέλει να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό.
Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ