Τρίτη, 01 Οκτώβριος 2019 11:30

Ενθουσιασμός για τη “Μαύρη Θύελλα” μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Γράφτηκε από τον
Ενθουσιασμός για τη “Μαύρη Θύελλα” μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Μπορεί στα φιλικά παιχνίδια να μην εντυπωσίαζε, ωστόσο το ζητούμενο για κάθε ομάδα είναι να παρουσιάζεται έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της.

Αυτό πέτυχε η “Μαύρη Θύελλα” η οποία στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς ενθουσίασε τον κόσμο της και δημιούργησε προσδοκίες και αισιοδοξία για την συνέχεια.

Η αρχή έγινε την περασμένη Τετάρτη στην Τρίπολη, όπου η Καλαμάτα ήταν ανώτερη από μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας όπως η ΑΕ Καραϊσκάκης και από ατυχία δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση στην κανονική διάρκεια του αγώνα παρά στην διαδικασία των πέναλτι.

Η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Football League ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακή. Η Μεσσηνιακή ομάδα επικράτησε με 2-0 του Αιγάλεω εκτός έδρας, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση και δείχνοντας έτοιμη για μεγάλα πράγματα.

Μάλιστα μετά από πολλά χρόνια μεταδόθηκε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση ένα παιχνίδι της Καλαμάτας, κάτι έδωσε την ευκαιρία στους φιλάθλους της να παρακολουθήσουν την ομάδα τους. Θυμίζουμε άλλωστε ότι η Καλαμάτα δεν είχε κόσμο στο γήπεδο του Αιγάλεω αφού είχε απαγορευθεί η μετακίνηση φιλάθλων. Ετσι αρκετές καφετέριες της πόλης μετατράπηκαν σε... εξέδρα από φίλους της “Μαύρης Θύελλας” που πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο που για πολλούς είναι από τα φαβορί για την άνοδο.

Το αποτέλεσμα όπως ήταν λογικό έφερε ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων, ο οποίος εκφράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το τέλος του αγώνα και στην συνέχεια στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Εκεί όπου περισσότεροι από 100 φίλαθλοι της τοπικής μας ομάδας αποθέωσαν τους παίκτες και τον Βαιλη Βούζα δείχνοντας τον άνεμο αισιοδοξίας που πνέει φέτος στο Μεσσηνιακό στρατόπεδο.

Πρώτο εντός την

Κυριακή με Ιάλυσο

Την Κυριακή η Καλαμάτα θα δώσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της στο πρωτάθλημα της Football League. Συγκεκριμένα, θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Στάδιο τον Ιάλυσο Ρόδου, σε ένα ματς που είναι σίγουρο ότι θα προσελκύσει πολλούς φίλους της Μεσσηνιακής ομάδας στο γήπεδο. Ο Ιάλυσος ξεκίνησε το πρωτάθλημα με εντός έδρας λευκή ισοπαλία απέναντι στην Ιεράπετρα ενώ αύριο έχει και αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς θα υποδεχθεί σε νοκ άουτ αναμέτρηση την Κέρκυρα.

Εχουν φύγει 500

εισιτήρια διαρκείας!

Μεγάλη είναι η ζήτηση για τα εισιτήρια διαρκείας της Καλαμάτας. Σύμφωνα μάλιστα με ενημέρωση από την Μεσσηνιακή ομάδα θα διαρκείας που έχουν πωληθεί πλησιάζουν ήδη τα 500!

Λόγω της αυξημένης ζήτησης των καρτών διαρκείας η πώληση θα συνεχιστεί μέχρι την Πέμπτη 31/10.

Από αύριο θα αρχίσει και η προπώληση των εισιτηρίων του Κυριακάτικου αγώνα με τον Ιάλυσο Ρόδου. Η προπώληση θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας οδό Φραντζή 14 στον 1ο όροφο, αύριο από τις 12 μ. μέχρι τις 8 μ.μ., την Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ., το Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ. και την Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ. , ώρα έναρξης του παιχνιδιού. Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι οι εξής :

30 € για την Θύρα 2 (VVIP). 15 € για την Θύρα 2 (VIP 1 και VIP 2) και Θύρα 4 τμήματα Γ – Δ – Ε. 10 € για τις Θύρα 2 τμήματα Α – Β και Θύρα 3 και Θύρα 4 τμήματα Α – Β και Ζ – Η.

Η παράδοση της πρεμιέρας!

Στο Αιγάλεω η Καλαμάτα συνέχισε την παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια όσον αφορά τις πρεμιέρες στα πρωταθλήματα που συμμετέχει. Συγκεκριμένα, ήταν η έκτη συνεχόμενη χρονιά που η “Μαύρη Θύελλα” μπήκε με νίκη στο πρωτάθλημα. Πέρα από το διπλό στο Αιγάλεω στην πρεμιέρα της φετινής Football League, η Καλαμάτα είχε κερδίσει σε πρεμιέρα Γ’ εθνικής (που ήταν η τρίτη κατηγορία της χώρας όπως και φέτος η Football League) την Κύμη, την Δόξα Νέας Μανωλάδας, την Αχαϊκή και την Ενωση Λέρνας, όλες με 1-0! Ενδιάμεσα είχε και μια νίκη σε πρεμιέρα Α’ τοπικής (3-1 τον Τέλλο Αγρα).

Ευχαριστεί το Αιγάλεω

για την φιλοξενία

Η διοίκηση της Καλαμάτας με ανακοίνωση της ευχαρίστησε το Αιγάλεω για την φιλοξενία. Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Π.Σ. “Η Καλαμάτα” νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την διοίκηση της Π.Α.Ε. Αιγάλεω και ειδικότερα τον πρόεδρο της ομάδας τον κ. Άρη Παλτόγλου για την άριστη φιλοξενία που παρείχε στην εικοσιπενταμελή αποστολή της ομάδας μας. Πραγματικά αισθανθήκαμε σαν το σπίτι μας με όλες τις διευκολύνσεις που μας προσφέρθηκαν και επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο στην έδρα μας σε αυτούς που θα έρθουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι”.