Τρίτη, 01 Οκτώβριος 2019 11:59

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Αναλαμβάνω την ευθύνη”, λέει ο Παλαμάρας για την ήττα – σοκ από Ναύπλιο

Γράφτηκε από τον

Ακόμα προσπαθούν να... συνέλθουν στο Διαβολίτσι από την κυριακάτικη ήττα με 2-3 από το Ναύπλιο.

Ο ΑΟΔ έχασε δικό του ματς, καθώς μέχρι το 88’ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1 και ενώ είχε προηγηθεί 2-0. Οι Μεσσήνιοι σκόραραν στο ξεκίνημα των ημιχρόνων με Σεντεμέντε και Κυριαζόπουλο, αλλά οι φιλοξενούμενοι έφθασαν στην ανατροπή με τρία γκολ μετά το 70’, τα δύο μάλιστα σε διάστημα τριών λεπτών. Ο Σιαλμάς στο 70’ έδωσε ελπίδες στο Ναύπλιο, ο Καλλιμάνης στο 88’ έφερε το ματς στα ίσα και στο 90’ ο Σιαλμάς και πάλι, που είχε μπει στο ματς στο 56’, υπέγραψε το τελικό 2-3.

“Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα”, ήταν η πρώτη κουβέντα του Κώστα Παλαμάρα όταν το ζητήσαμε ένα σχόλιο για το προχθεσινό ματς στο “Καπετάν Βασίλης”. Ο προπονητής του Διαβολιτσίου τονίζει βέβαια ότι: “Πρέπει να καταλάβουμε ότι πλέον δεν είμαστε στο τοπικό. Χρειάζεται να μηδενίσουμε τα λάθη μας, είτε ατομικά, είτε ομαδικά για να μπορέσουμε να έχουμε μέλλον στην κατηγορία”.

Να βγάλει εγωισμό

Το Διαβολίτσι μετά το πέρας της 2ης αγωνιστικής είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει βαθμό στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής. Ο Κώστας Παλαμάρας δίνει, ωστόσο, το σύνθημα για ανασύνταξη.

“Καμία ομάδα δεν έχει πέσει από την 2η ή 3η αγωνιστική, αλλά και ούτε έχει μείνει στην κατηγορία. Ηταν μια δύσκολη μέρα για εμάς. Πρέπει να ανασυνταχτούμε, να βγάλουμε εγωισμό και να πιστέψουμε στην ομάδα και στους εαυτούς μας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα στα παιχνίδια που έρχονται”.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Λιόλιος δέχτηκε μια κλωτσιά στα πλευρά, αντικαταστάθηκε από τον Γεωργιόπουλο στο 27’ και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο προσεχές εκτός έδρας ματς με τη Ζάκυνθο.

Από εκεί και πέρα, ο Ι. Καλογερόπουλος έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο και γι’ αυτό δεν αγωνίστηκε προχθές, όπως επίσης και ο Δημήτρης Καλογερόπουλος που έχει σφίξιμο στο δικέφαλο.