Πέμπτη, 03 Οκτώβριος 2019 13:28

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: “Είμαστε ακόμα στο 60% των δυνατοτήτων μας”, λέει ο Τάκης Παναγόπουλος

Γράφτηκε από τον

Με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο η Κυπαρισσία νίκησε την Κυριακή τον Τέλλο Αγρα (3-1) και έκανε ιδανικό ξεκίνημα στην Α’ τοπική.

Ο ΑΟΚ “καθάρισε” το ματς από το 41’ και στο δεύτερο ημίχρονο έριξε στροφές.“Ημασταν καλοί και πιεστικοί στο πρώτο μέρος. Ο αντίπαλός μας δεν έφθανε ούτε στην περιοχή μας. Απλά μετά το 3-0 χαλαρώσαμε”, δηλώνει ο Τάκης Παναγόπουλος για την εμφάνιση στην πρεμιέρα. Ο προπονητής της Κυπαρισσίας εκτιμά ότι η ομάδα του θα γίνεται καλύτερη όσο περνά ο καιρός, αφού όπως λέει: “Είμαστε ακόμα στο 60% των δυνατοτήτων μας. Εχουμε παίκτες με ποιότητα και παραστάσεις και πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Ξέρουμε βέβαια ότι η συνέχεια θα είναι δύσκολη”.

Το επόμενο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει η Κυπαρισσία είναι ο Εθνικός στο Μελιγαλά.

“Πάμε σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Εθνικός είναι μια νεανική και αρκετά δουλεμένη ομάδα από πέρυσι. Εχει ομοιογένεια και θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ που θα δείξει τι μπορούμε να κάνουμε”, σημειώνει ο Τ. Παναγόπουλος.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Τσαγκάρης εξέτισε την ποινή του, ενώ θα είναι διαθέσιμος και ο Κυρ. Κωνσταντόπουλος. Μόνη απουσία ο τραυματίας Ζαφείρης.