Πέμπτη, 03 Οκτώβριος 2019 15:07

ΕΡΑΝΗ: Με Βέλλη σέντερ φορ στην Α’ τοπική

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Με Βέλλη σέντερ φορ στην Α’ τοπική

 

Η αναζήτηση επιθετικού δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα στην Εράνη και οι Φιλιατρινοί θα καλύψουν εκ των έσω το κενό που αφήνει στη γραμμή κρούσης ο σοβαρός τραυματισμός του Μπεγλετζή.

Ο αντικαταστάτης του είναι ο Γιώργος Βέλλης, ο οποίος στην πρεμιέρα έπαιξε με επιτυχία αυτόν τον ρόλο σκοράροντας εις διπλούν και οδηγώντας την Εράνη στη νίκη με 2-0 επί του Ολυμπιακού Ανάληψης.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις και ο Κώστας Λυμπερόπουλος εκτιμά ότι είναι ο κατάλληλος για την κορυφή της επίθεσης. Να σημειωθεί ότι η Εράνη είχε κάνει πρόταση στον Σταύρο Τσουλάκο, αλλά ο πρώην σέντερ φορ της Ρόδου απάντησε αρνητικά. Ετσι αν δεν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση η τριφυλιακή ομάδα δεν θα κάνει μεταγραφή. Λύσεις άλλωστε μπορούν να δώσουν και οι Βλαχόπουλος, Σταματόπουλος, με τον τελευταίο να επιστρέφει και να παίρνει χρόνο συμμετοχής με την Ανάληψη, όπως και ο Ανδρέας Χρονόπουλος. Εντός των ημερών θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα και ο Νίκος Χρονόπουλος, ενώ ο Νίκος Παπαγεωργίου εξέτισε την ποινή του και θα είναι διαθέσιμος για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Τσικλητήρα Πύλου. Ο Κώστας Λυμπερόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη στην πρεμιέρα.

“Ημασταν καλύτεροι από τα προηγούμενα παιχνίδια. Ξέραμε ότι η Ανάληψη είναι μια έμπειρη ομάδα που έχει ενισχυθεί και θα έρθει με καλή ψυχολογία από την πρόκριση στο κύπελλο. Περιμέναμε κλειστό ματς, που έκρυβε παγίδες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αυτοί που έπρεπε και πήραμε δίκαια το ματς”, δήλωσε στην “Ελευθερία” ο προπονητής της Εράνης.