Σάββατο, 05 Οκτώβριος 2019 17:04

Μπουτίκ της “Μαύρης Θύελλας” από τα καταστήματα “Cosmos Καλαμάτας”

Γράφτηκε από τον

Η “Μαύρη Θύελλα” ξεκίνησε συνεργασία με τα καταστήματα Cosmos Καλαμάτας από τα οποία πλέον θα διανέμονται όλα τα προϊόντα της!

Τα είδη ένδυσης θα είναι της Γερμανικής εταιρείας αθλητικών ειδών Capelli Sport. Η Καλαμάτα με ανακοίνωση της κάνει λόγο για μια νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα, η οποία περιλαμβάνει και την συνεργασία με τα καταστήματα Cosmos Καλαμάτας. Η ανακοίνωση αναφέρει: “Το ταξίδι ξεκίνησε, μαζί μας τα καταστήματα Cosmos Καλαμάτας
Μια μια οι κινήσεις της νέας διοίκησης της Π.Α.Ε. Καλαμάτας αποδεικνύουν ότι κάτι έχει αλλάξει πραγματικά στην ομάδα αφού όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις, leader στον κλάδο τους, εμπιστεύονται το brand name του συλλόγου μας και τάσσονται στο πλευρό μας.
Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται και η συνεργασία μας με την εταιρεία «Cosmos Καλαμάτας».
Η Π.Α.Ε. Π.Σ. “Η Καλαμάτα 2019” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της εμπορικής της συνεργασίας με την εταιρία αθλητικού ιματισμού, “Cosmos Καλαμάτας”, προκειμένου όλα τα προϊόντα της να διανέμονται από το κεντρικό τους κατάστημα επί της οδού Ιατροπούλου & Πλατεία Βασ. Γεωργίου, καθώς και το επίσημο eshop της εταιρείας www.athletix.gr. Ένα deal που σηματοδοτεί μια νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα για τον σύλλογο και την ιστορία που εκφράζει . Η έναρξη της συμφωνίας τίθεται σε ισχύ από την 1η Οκτωβρίου 2019».
Λίγα λόγια για το εταιρικό προφίλ της «COSMOS Καλαμάτας»
Η οικογενειακή επιχείρηση Δημ. Βλαχονικολός και ΣΙΑ Ι.Κ.Ε προσφέρει από το 1988 και πάντα με σεβασμό προς το καταναλωτικό κοινό τα μεγαλύτερα αθλητικά brands (Nike, Adidas, New Balance, Reebok, Under Armour, The North Face , Columbia , Salomon κ.α.), παρέχοντας έτσι την καλύτερη ποιότητα στον αθλητικό & casual χώρο της ένδυσης, υπόδησης και των αξεσουάρ.
Με την πάροδο των χρόνων κατάφερε μέσα από την εμπορική της δράση να είναι εταιρεία τεσσάρων φυσικών καταστημάτων στην πόλη της Καλαμάτας (3 COSMOS athletic & casual wear – 1 We R) καθώς και δύο ηλεκτρονικών καταστημάτων www.athletix.gr & www.we-r.gr , στα οποία απασχολούνται 50 άτομα στην πόλη της Καλαμάτας. Εξίσου σημαντική για την επιχείρηση Δημ. Βλαχονικολός και ΣΙΑ Ι.Κ.Ε είναι η στήριξη των κοινωνικών δράσεων της πόλης της, η ενίσχυση των τοπικών ομάδων, Εθελοντικών Συλλόγων, μεμονωμένων αθλητών, που κατέχουν πανελλήνια και παγκόσμια ρεκόρ στο είδος τους καθώς και η πρωτοβουλία της για διοργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας εντός των καταστημάτων της. Η διοίκηση της εταιρείας Δημ. Βλαχονικολός & ΣΙΑ Ι.Κ.Ε αντιλαμβανόμενη την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει το Νέο Δ.Σ. της Π.Α.Ε. ΚΑΛΑΜΑΤΑ νοιώθει την υποχρέωση να στηρίξει την Ιστορική ομάδας της πόλης της.
Για το λόγο αυτό υπογράφηκε συμφωνητικό συνεργασίας για την δημιουργία Boutique με αθλητικό υλικό και εξοπλισμό της KALAMATA FC τα οποία θα φέρουν τα λογότυπα της ομάδας
καθώς και των επίσημων χορηγών της. Η Boutique με την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων θα βρίσκεται στο κατάστημα COSMOS επί της οδού Ιατροπούλου & Πλατεία Βασ. Γεωργίου.
Επιπροσθέτως οι αγορές θα μπορούν να πραγματοποιηθούν & μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας www.athletix.gr. Τα είδη ένδυσης τα οποία θα φέρουν τα λογότυπα της Ιστορικής ομάδας θα είναι της Γερμανικής εταιρείας αθλητικών ειδών Capelli Sport.

Τα διαθέσιμα προϊόντα

Τα προϊόντα τα οποία θα βρίσκονται σε διαθεσιμότητα είναι:
Επίσημη αγωνιστική φανέλα ριγέ. Αγωνιστική φανέλα λευκή. Αγωνιστικόσορτς. Μπουφάν αποστολής. Κάλτσες αγώνα. Ζακέτα με κουκούλα. Σκούφος κρύου. Καπέλο. Λαιμός παιδική αγωνιστική φανέλα ριγέ. Παιδικό σορτς αγώνα. Ξύλινο μπρελόκ Kαλαμάτα FC. Ξύλινο μπρελόκ Μαύρη Θύελλα. Ξύλινο φωτιστικό γραφείου. Σουβέρ φελλός γραφείου Kαλαμάτα C. Η ημερομηνία διάθεσης των προϊόντων θα ανακοινωθεί σύντομα.