Δευτέρα, 10 Μάρτιος 2014 20:35

Νιώθουν σαν να μην.. έχασαν στο Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον

Με… άδεια χέρια έφυγε την Κυριακή από το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας ο Μεσσηνιακός. Οι "πράσινοι" ηττήθηκαν με 1-0 στο ντέρμπι με τη "Μαύρη Θύελλα" δεχόμενοι το γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα από τον Χρήστο Καλαντζή.


Ο Μ.Γ.Σ., ωστόσο, κέρδισε τις εντυπώσεις μιας και αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 16' και με όπλα το πάθος και την σωστή τακτική κράτησε το μηδέν μέχρι το 93'.
Στις τάξεις της ομάδας νιώθουν λοιπόν σαν να μην… έχασαν και θεωρούν ότι ο διαιτητής Βάτσιος τους αδίκησε, αποβάλλοντας τον Κουρεντζή και μοιράζοντας με ευκολία κίτρινες κάρτες.
"Αν παίζαμε με 11 παίκτες τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά", λένε χαρακτηριστικά στο Μεσσηνιακό εκτιμώντας ότι η διαιτησία έπαιξε σημαντικό ρόλο. Ο Δημήτρης Τσάκωνας δήλωσε άλλωστε στη συνέντευξη Τύπου ότι η φάση της αποβολής χάλασε τα όποια σχέδια υπήρχαν πριν από τη σέντρα. Ετσι από εκείνο το σημείο το μοναδικό μέλημα των παικτών του ήταν να μην δεχτούν γκολ.

Χωρίς δύο με Ερμιονίδα

Το άσχημο για το Μεσσηνιακό δεν είναι μόνο ότι έχασε ένα βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος για την παραμονή στη Γ' εθνική, αλλά και δύο παίκτες ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ερμιονίδα. Εκτός από τον Κουρεντζή, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο Αργυρόπουλος που συμπλήρωσε κάρτες. Το παιχνίδι με την πρωτοπόρο του 4ου ομίλου θα διεξαχθεί πιθανότητα τη Δευτέρα γιατί το Σαββατοκύριακο η Καλαμάτα θα φιλοξενήσει το φάιναλ φορ βόλεϊ του κυπέλλου ανδρών.
Οπως και να 'χει ο Μεσσηνιακός θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη προκειμένου να μείνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι "πράσινοι" απέχουν μόλις ένα βαθμό από την 9η θέση που οδηγεί στο τοπικό πρωτάθλημα και ενώ απομένουν δέκα αγωνιστικές για το φινάλε.