Δευτέρα, 10 Μάρτιος 2014 20:39

Ζωντανή για τον τίτλο η "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον

Ανακούφιση υπάρχει στην Καλαμάτα την επομένη του ντέρμπι με το Μεσσηνιακό. Η "Μαύρη Θύελλα",  έστω και στις καθυστερήσεις, πήρε τους τρεις βαθμούς (1-0) και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη του τίτλου στον 4ο όμιλο της Γ' εθνικής. Διότι αν η διαφορά από την πρωτοπόρο Ερμιονίδα πήγαινε στους πέντε βαθμούς, θα ήταν- και από ψυχολογικής πλευράς- δύσκολο να ανατραπεί η κατάσταση.


Η ομάδα της Αργολίδας εξακολουθεί βέβαια να έχει προβάδισμα (3 βαθμοί), όμως απομένουν δέκα αγωνιστικές και έχει αποδειχθεί ότι όλα μπορούν να συμβούν.
Η Καλαμάτα πήρε ψυχολογική ώθηση από τη νίκη της Κυριακής, που ήταν η δεύτερη συνεχόμενη μετά το διπλό στην Αρτα επί της Α.Ε. Καραϊσκάκης. Η απόδοση, πάντως, προβλημάτισε. Για την ακρίβεια ήταν μία από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις και χρειάστηκε η κλάση του Καλαντζή στο 93' για να λυγίσει η άμυνα του Μεσσηνιακού που κρατούσε το 0-0 με παίκτη λιγότερο από το 16'.
Σημασία έχει ότι η Καλαμάτα πέτυχε το στόχο που υπήρχε πριν από τη σέντρα και μπαίνει στην τελική ευθεία με αισιοδοξία ότι θα πανηγυρίσει την άνοδο.
Το επόμενο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει είναι αυτό του Παναρκαδικού στην Τρίπολη, με τους γηπεδούχους να παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την παραμονή.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της "Ελευθερίας".