Τρίτη, 08 Οκτώβριος 2019 12:27

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Να βγάλουμε ποδοσφαιρικό εγωισμό”, λέει ο Κ. Παλαμάρας

Γράφτηκε από τον

Τρεις αγωνιστικές, μηδέν βαθμοί για τον Α.Ο. Διαβολιτσίου στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, αλλά οι αριθμοί δεν λένε πάντα την... αλήθεια.

Οι νεοφώτιστοι ηττήθηκαν από το Ναύπλιο με γκολ στο 90’ και βίωσαν ξανά το ίδιο πικρό φινάλε την Κυριακή στη Ζάκυνθο. Η μόνη διαφορά ότι στο ματς στο “Καπετάν Βασίλης” ο ΑΟΔ ήταν αυτός που προηγήθηκε με 2-0 μάλιστα και το 2-1 έγινε 2-3 στο 88’ και στο 90’. Προχθές στο νησί του Ιονίου η Ζάκυνθος άνοιξε το σκορ στο 83’, ο Αθανασόπουλος ισοφάρισε στο 89’, αλλά η χαρά δεν κράτησε για πολύ. Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου ίσως πίστεψε ότι το ματς τελείωσε, έχασε τη συγκέντρωσή του και στην εκπνοή δέχτηκε το γκολ της ήττας (2-1).

Ετσι η καλή εμφάνιση δεν ανταμείφθηκε και η Μεσσηνιακή ομάδα παραμένει χωρίς βαθμό στον 7ο όμιλο.

“Μας αφήνει πολύ πικρή γεύση το παιχνίδι, αλλά δεν έχουμε χρόνο να πούμε πολλά πράγματα. Πρέπει οι τρεις πρώτες αγωνιστικές να μας γίνουν μάθημα ώστε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς, αν θέλουμε να έχουμε μέλλον στην κατηγορία”, λέει στην “Ελευθερία” ο Κώστας Παλαμάρας. Ο προπονητής του Διαβολιτσίου εκτιμά ότι η ομάδα αδικείται από το μηδέν στο βαθμολογικό πίνακα και δίνει το σύνθημα για ανασύνταξη.

“Πρέπει να βγάλουμε ποδοσφαιρικό εγωισμό και όλοι οι παίκτες να δίνουν το κάτι παραπάνω. Για εμάς το επόμενο παιχνίδι με τον Πανγυθεατικό είναι τελικός”. Οι Λιόλιος και Ι. Καλογερόπουλος έχασαν λόγω τραυματισμού το ματς της 3ης αγωνιστικής και θα φανεί μέσα στην εβδομάδα αν θα προλάβουν τον επόμενο αγώνα στο γήπεδο “Καπετάν Βασίλης”.

Οσον αφορά το ματς στη Ζάκυνθο, θα πρέπει να σημειωθεί η καλή διαιτησία του Σταυρόπουλου (Ηλείας) και η φιλοξενία, με εξαίρεση ορισμένα άτομα των γηπεδούχων που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο και προκάλεσαν στους πανηγυρισμούς για το 2-1. Στα αξιοσημείωτα ότι ο προπονητής των γηπεδούχων Στάθης Καραμαλίκης είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνα ως παίκτης, αλλά έδινε κανονικά... οδηγίες.