Τρίτη, 08 Οκτώβριος 2019 15:31

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: “Δεν έχουμε κάνει τίποτα παρά το 2 στα 2 ”, τονίζει ο Πολίμος

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: “Δεν έχουμε κάνει τίποτα παρά το 2 στα 2 ”, τονίζει ο Πολίμος

 

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Εθνικός, καθώς επικράτησε με 2-0 της Κυπαρισσίας που στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου στην Α’ τοπική.

Η ομάδα του Μελιγαλά είχε πανηγυρίσει και στην πρεμιέρα (2-1 την Αβία στον Κάμπο) και συγκατοικεί με Εράνη και Πάμισο στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Στο προχθεσινό παιχνίδι ο Εθνικός είχε εκ νέου πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Κουρούπη, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και “σέρβιρε” ένα ακόμα στο Λάγιο, ενώ στο προηγούμενο ματς είχε σκοράρει εις διπλούν.

“Ηταν ένα παιχνίδι στην έδρα μας και θεωρώ ότι στο Μελιγαλά μπορούμε να χτυπήσουμε όλα τα ματς. Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και μαθαίνουμε τα θετικά και τα αρνητικά του αντιπάλου ώστε να κάνουμε το καλύτερο στον αγώνα”, λέει στην “Ελευθερία” ο Παναγιωτης Πολίμος για τη νίκη επί του ΑΟΚ.

Ο προπονητής του Εθνικού φροντίζει πάντως να διατηρεί χαμηλούς τόνους: “Δεν έχουμε κάνει τίποτα. Είμαστε ακόμα στη δεύτερη αγωνιστική και τα κεφάλια πρέπει να είναι κάτω. Χρειάζεται να δουλέψουμε ώστε η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις να βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πάμισο, που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.