Τρίτη, 08 Οκτώβριος 2019 18:06

Ολυμπιακός: Απαλλάχθηκε από την UEFA

Γράφτηκε από τον
Ολυμπιακός: Απαλλάχθηκε από την UEFA

Η αρμόδια επιτροπή της UEFA αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία που προσκόμισε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την παρουσία των φίλων των "ερυθρόλευκων" στο Βελιγράδι αποφάσισε να απαλλάξει την ομάδα του Πειραιά που είχε βρεθεί στο σκαμνί για ρατσιστικό πανό.

Την απόφαση να απαλλάξει τον Ολυμπιακό από την κατηγορία για ανάρτηση ρατσιστικού πανό στο Βελιγράδι πήρε η UEFA στη συνεδρίαση της όπου συζητήθηκε η κλήση των "ερυθρόλευκων" με βάση τα όσα είχε γράψει ο παρατηρητής του αγώνα.

Συγκεκριμένα στη συνεδρίαση της 8ης Οκτωβρίου, η αρμόδια επιτροπή της UEFA ασχολήθηκε με την υπόθεση που αφορούσε την πιθανότητα ρατσιστικής συμπεριφοράς στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία που προσκόμισε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αποφάσισε να κλείσει την πειθαρχική διαδικασία εναντίον της.

Μάλιστα όπως έλεγαν στον Ολυμπιακό αισθάνονταν δικαιωμένοι που η UEFA έκλεισε την υπόθεση χωρίς να υπάρξει κάποια τιμωρία για τους "ερυθρόλευκους" γιατί η UEFA δεν ανέχεται τέτοια περιστατικά και αν είχε γίνει το παραμικρό μεμπτό τότε η ομάδα του Πειραιά δεν θα γλίτωνε την τιμωρία.

Από τη στιγμή που η UEFA όμως έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες το θέμα πάει να πει πως δεν έγινε απολύτως τίποτα κατά την παρουσία των φίλων του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι.
Πηγή: sport24.gr