Τρίτη, 08 Οκτώβριος 2019 19:15

Μελισσανίδης για Αγιά Σοφιά: "Εχουμε τη διαβεβαίωση ότι όλα θα τρέξουν"

Γράφτηκε από τον
Μελισσανίδης για Αγιά Σοφιά: "Εχουμε τη διαβεβαίωση ότι όλα θα τρέξουν"

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξερχόμενος από τη συνάντησή του με τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη τόνισε ότι πήρε τη διαβεβαίωση πως όλα θα τρέξουν και πως είναι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά για την Αγιά Σοφιά.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της ΑΕΚ με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη. Εξερχόμενος ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την αίθουσα που έγιναν οι συζητήσεις, είπε στους εκπροσώπους του Τύπου τα εξής: "Εχουμε τη διαβεβαίωση ότι όλα θα τρέξουν, θέλω να πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι όλα πάνε καλά.

Είναι και ο δήμαρχος εδώ, αφού και η Δημοτική αρχή πρέπει να κάνει κάποια έργα γύρω από το γήπεδο. Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο, ας ευχηθούμε όλα να πάνε καλά".

ΠΑΤΟΥΛΗΣ: "Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ"

Όσον αφορά στον Γιώργο Πατούλη, εκείνος με τη σειρά του είπε: "Η Αγιά Σοφιά θα γίνει. Είμαστε αποφασισμένοι να μη χαθεί ούτε μία μέρα. Σήμερα μαζί με τον πρόεδρο (σ.σ Μελισσανίδη) και το δήμαρχο (σ.σ Βούρο) δώσαμε μία υπόσχεση.

Κανείς δεν θα καθυστερήσει το έργο και όλοι θα χαρούμε την Αγιά Σοφιά με τον γρηγορότερο τρόπο και το καλύτερο αποτελεσματικό έργο το οποίο θα χαίρονται για εκατοντάδες χρόνια οι ΑΕΚτζήδες, αλλά και όλοι οι πολίτες της Αττικής. Η γραφειοκρατία σμικρύνεται και το έργο εκτελείται. Η γραφειοκρατία που υπήρχε στο παρελθόν, δεν θα υπάρχει στο παρόν και στο μέλλον".

ΒΟΥΡΟΣ: "ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

Παρών στο ραντεβού με την Περιφέρεια και ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος ο οποίος από την πλευρά του, σημείωσε: "Δεν υπάρχει κάποιο σκοτεινό σημείο στη συνάντηση. Τέθηκαν όλα επί τάπητος, το έργο προχωράει. Θέλω να τονίσω ότι υπάρχουν κάποια έργα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου που θα αρχίσουν άμεσα και είναι ένα σκαλοπάτι για να δούμε ολοκληρωμένο το έργο που έχει δρομολογηθεί. Επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχουν σκοτεινά σημεία, το έργο προχωράει".

ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Υπενθυμίζουμε πως τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι η ΑΕΚ με επιστολή της διαμαρτυρήθηκε στον Γιώργο Πατούλη, διότι από την πλευρά της είναι 100% έτοιμη για την ολοκλήρωση του έργου, αλλά από την Πολιτεία παρατηρήθηκε αργοπορία.

Οι κιτρινόμαυροι υπογράμμισαν στην ήπια διαμαρτυρία τους την καθυστέρηση της έναρξης της υπογειοποίησης, αλλά και των συνοδών έργων ευθύνη της Περιφέρειας. Στην επιστολή της ΑΕΚ, πάντως, ο Πατούλης είχε απαντήσει και σε απόσπασμα της τοποθέτησής του ανέφερε το εξής "...στηρίζουμε ανεπιφύλακτα την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ..."

Πηγή: sport24.gr