Τετάρτη, 09 Οκτώβριος 2019 12:00

Δίκη των 28: Αναβολή, πρόστιμα και βίαιη προσαγωγή την επόμενη φορά!

Γράφτηκε από τον

Με μόνο 5 μάρτυρες (από τους 24), η πρόεδρος του δικαστηρίου αποφάσισε ν' αναβάλει την δίκη, να ρίξει πρόστιμα και ν' απαιτήσει βίαιη προσαγωγή για την επόμενη φορά!

Μετά την διακοπή της πρώτης μέρας της δίκης (27 Σεπτεμβρίου), είχαμε την (γρήγορη) αναβολή στις 9 Οκτωβρίου! Κι αυτό γιατί η πρόεδρος του δικαστηρίου, Ιωάννα Λάμπρου Βελισσάρη είδε για ακόμα μια φορά τους μάρτυρες (αλλά και τους κατηγορούμενους) να απουσιάζουν.

Πιο συγκεκριμένα από τους 24 μάρτυρες έδωσαν το παρών μόνο 5 στη συνεδρίαση της 9ης Οκτωβρίου. Οι Κύρος Βασάρας, Κυριάκος Θωμαΐδης, Πέτρος Κωνσταντινέας, Ιωάννης Καλύβας και Νίκος Παναγόπουλος.

Με την κυρία Βελισσάρη να είναι ήδη αιχμηρή στις ατάκες της προς τους δικηγόρους των μαρτύρων που απουσίαζαν αποφάσισε περίπου μισή ώρα μετά την έναρξη της συνεδρίασης να αναβληθεί η δίκη για δεύτερη φορά!

Κι αυτό γιατί οι μάρτυρες δεν έδωσαν το παρών και η έδρα του δικαστηρίου ήταν αυστηρότατη προς αυτούς!

Εκτός από τα πρόστιμα (200 ευρώ στον κάθε μάρτυρα συν τα έξοδα παράστασης) η έδρα αποφάσισε και βίαιη προσαγωγή των μαρτύρων για την επόμενη φορά η οποία προγραμματίστηκε για τις 20 Δεκεμβρίου!

«Την πρώτη φορά σας το χαρίσαμε, δεν θα γίνεται συνέχεια αυτό», έλεγαν χαρακτηριστικά.

Οι Κωνσταντινέας και Κούγιας που έδωσαν το παρών ζήτησαν να μη τιμωρηθούν με τον ισχυρό άντρα της ΑΕΛ να προσθέτει πως δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών για τις 20/12 μιας και έχει επαγγελματική υποχρέωση.

Τέλος να σημειώσουμε πως στην επόμενη συνεδρίαση μπορεί να υπάρχει νέα έδρα, μιας και θα γίνει κλήρωση.
Πηγή: gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ