Τετάρτη, 09 Οκτώβριος 2019 13:05

ΕΡΑΝΗ: Διπλό... χτύπημα με Τσουλάκο, Κώτσο για τον τίτλο

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Διπλό... χτύπημα με Τσουλάκο, Κώτσο για τον τίτλο

Αποφασισμένοι να κατακτήσουν τον τίτλο στην Α’ τοπική και κατ’ επέκταση την άνοδο στη Γ’ εθνική είναι στα Φιλιατρά.

Εξ’ ου και οι δύο ηχηρές μεταγραφές αφότου ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον έμπειρο μέσο Παναγιώτη Κώτσο και τον υψηλόσωμο επιθετικό Σταύρο Τσουλάκο. Αμφότεροι έδωσαν τα χέρια με τη διοίκηση της Εράνης και από τη Δευτέρα έχουν τεθεί στη διάθεση του Κώστα Λυμπερόπουλου ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Πανθουριακό!

Ο Κώτσος επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του μετά από δύο χρόνια στο Καλό Νερό και είναι ένας παίκτης που δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, όντας επί σειρά ετών αρχηγός της Εράνης και έχοντας πολλές συμμετοχές και στη Δ’ εθνική. Παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες έχει και ο Σταύρος Τσουλάκος, που μεταξύ άλλων έχει φορέσει τη φανέλα της Καλαμάτας, του Μεσσηνιακού, του ΠΑΟΚ και πέρυσι ήταν στη Ρόδο.

Ο Τσουλάκος καλείται να καλύψει το κενό στην επίθεση που αφήνει ο σοβαρός τραυματισμός του Μπεγλετζή.

Να σημειωθεί ότι ο έμπειρος επιθετικός αρχικά είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της Εράνης, αλλά τις τελευταίες μέρες υπήρξε επαναπροσέγγιση και βρέθηκε η “χρυσή τομή” ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ετσι η τριφυλιακή ομάδα προσθέτει στις τάξεις της έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά, ενώ με την προσθήκη του Κώτσου ενισχύεται και στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Κώστας Λυμπερόπουλος υπολογίζει πλέον και το Γιάννη Οικονομόπουλο που ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία. Η μόνη απουσία για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανθουριακό είναι ο Λυκούργος Ανδρώνης που αποβλήθηκε στο πρόσφατο ματς με τον Τσικλητήρα Πύλου.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η Εράνη πήρε τη νίκη και με το δύο στα δύο φιγουράρει στην κορυφή της Α’ τοπικής μαζί με τον Πάμισο και τον Εθνικό Μελιγαλά.