Τετάρτη, 09 Οκτώβριος 2019 18:57

SUPER 3 στους παίκτες του Άρη: «Νιώστε, γίνετε μια γροθιά, μην αδικείτε τους εαυτούς σας»

Γράφτηκε από τον
SUPER 3 στους παίκτες του Άρη: «Νιώστε, γίνετε μια γροθιά, μην αδικείτε τους εαυτούς σας»

Τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα αλλά και η νέα αρχή που επιχειρείται με την πρόσληψη του Μίκαελ Ένινγκ ήταν ο λόγος της σημερινής (9/10) επίσκεψης των οπαδών του Άρη στην προπόνηση και της συζήτησης στους παίκτες.

Κάνε το παιχνίδι σου πιο ενδιαφέρον με το Cashout* στη winmasters |+21*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πριν το φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας και πριν η αποστολή αναχωρήσει για το γήπεδο του Ευόσμου από το Χαριλάου, αντιπροσωπεία των οπαδών του SUPER 3 τους επισκέφτηκαν στα αποδυτήρια με απώτερο σκοπό να μιλήσουν στους παίκτες, να τους εξηγήσουν πώς έχει η κατάσταση αλλά και την απαίτησή τους. Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και ουσιαστικά οι οπαδοί ζήτησαν από τους παίκτες να έρθουν στη θέση τους και να αντιληφθούν τις ευθύνες τους. «Έχετε αδικήσει τους εαυτούς σας, δείτε τα παιχνίδια από εδώ και πέρα μέσα από τα μάτια του παππού και του εγγονού που έρχονται στο γήπεδο και ματώστε για την ομάδα και τον κόσμο», τους είπαν.

Ζήτησαν μάλιστα να βοηθήσουν τον νέο προπονητή για να γυρίσει ο διακόπτης και η ομάδα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. «Να δείξετε όλοι ότι είστε μια οικογένεια, να βγάλετε την ψυχή σας για τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο, να γίνετε μια γροθιά και όλοι μαζί να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα».

Αναφέρθηκαν μάλιστα και στις συνθήκες που αντιμετωπίζει ο Άρης εντός των τεσσάρων γραμμών. «Βλέπετε το μπάχαλο που γίνεται με το VAR, πώς ορμάνε οι αντίπαλοι και τη δυσπιστία υπάρχει . Όταν πάνε να μας βλάψουν να αντιδράτε σαν οικογένεια για τα συμφέροντα της ομάδας».

Πηγή: gazzetta.gr