Πέμπτη, 10 Οκτώβριος 2019 13:18

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Και το 1-0... αρκεί με Πανγυθεατικό

Γράφτηκε από τον

 

 

Ο Πανγυθεατικός είναι το επόμενο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο Α.Ο. Διαβολιτσίου στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Οι προηγούμενες προσπάθειες με Αστέρα Βλαχιώτη, Ναύπλιο και Ζάκυνθο δεν στέφθηκαν με επιτυχία, καθώς ο ΑΟΔ γνώρισε ισάριθμες ήττες. Στα δύο τελευταία ματς όμως, έχασε στο φινάλε τους βαθμούς και άπαντες στο Διαβολίτσι θεωρούν ότι θα έρθουν οι επιτυχίες. Αρχής γενομένης την Κυριακή στο “Καπετάν Βασίλης” με την ομάδα του Γυθείου σ’ ένα πολύ σημαντικό ματς για τους γηπεδούχους, με δεδομένο ότι είναι ουραγοί και χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα. Αντίθετα οι Λάκωνες μετρούν έξι βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές, έχοντας σκοράρει μάλιστα λιγότερες φορές από τον ΑΟΔ. Συγκεκριμένα ο Πανγυθεατικός έχει δύο γκολ ενεργητικό και το Διαβολίτσι τρία. Η διαφορά όμως είναι ότι η εστία του έχει παραβιαστεί μία φορά και των Μεσσήνιων 7.

Στα αξιοσημείωτα ότι και τα τρία παιχνίδια μέχρι σήμερα του Πανγυθεατικού έχουν λήξει με σκορ 1-0. Στην πρεμιέρα νίκησε εκτός την Ερμιονίδα, εν συνεχεία ηττήθηκε εντός από τον Πανηλειακό και την περασμένη αγωνιστική κέρδισε εντός τη Θύελλα Πατρών. Ως εκ τούτου ακόμα και το 1-0 μπορεί να είναι αρκετό για το Διαβολίτσι ώστε να πανηγυρίσει την Κυριακή την πρώτη νίκη. Το “κλειδί” είναι ποια ομάδα θα σκοράρει πρώτη..

Κάτι που προκύπτει από τη αγωνιστική συμπεριφορά του Πανγυθεατικού στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, Η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής έχει εισέλθει πλέον στην τελική ευθεία και στις επόμενες προπονήσεις θα φανεί αν θα προλάβουν οι τραυματίες, Ι. Καλογερόπουλος και Λιόλιος.

Σφυρίζει ο Μαρκαντωνάτος

Ο Γιώργος Μαρκαντωνάτος από την Ηλεία θα διαιτητεύσει τον αγώνα του Α.Ο. Διαβολιτσίου με τον Πανγυθεατικό. Η Μεσσηνιακή τριάδα (Ρέκκας, Καρβούνης, Ηλ. Μπουρίκας) ορίστηκε στο Ολυμπιακός Ζαχάρως – Σπάρτη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της 4ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

Κυριακή 13 Οκτωβρίου (4 μ.μ.)

Ολυμπιακός Ζαχάρως – Σπάρτη

Ρέκκας, Καρβούνης, Ηλ. Μπουρίκας (Μεσσηνίας)

Αστέρας Βλαχιώτη – Ναύπλιο

Αυγερινός, Παπαγεωργίου, Λούκας (Αρκαδίας)

Διαγόρας Βραχνέικων – Ενωση Ερμιονίδας

Ματσούκας, Βασιλόπουλος, Γαλανόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)

ΠΑΟ Βάρδας – Ζάκυνθος

Φωκάς, Σωτηρόπουλος, Παπαδιονυσίου (Αχαΐας)

παρατηρητής ο Σταύρος Λάμιας (Μεσσηνίας)

Τσιλιβή – Πανηλειακός

Χρονάς, Ζούλης, Ανδριανός (Αχαΐας)

Διαβολίτσι – Πανγυθεατικός

Μαρκαντωνάτος, Ασημακόπουλος, Καραμέρος (Ηλείας)

Παναργειακός – Θύελλα Πατρών

Ρούσσος, Σανός, Κλεπετσάνης (Κορινθίας)

παρατηρητής ο Νίκος Χρονόπουλος (Μεσσηνίας).