Παρασκευή, 11 Οκτώβριος 2019 12:00

Η “ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ” ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΝΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ: Να νικήσει το δίδυμο Βοσκόπουλου – Αλιατίδη

Γράφτηκε από τον

 

Οι δύο παίκτες που πέρυσι αποτελούσαν το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Καλαμάτας την Κυριακή θαι βρεθούν αντίπαλοι με την “Μαύρη Θύελλα”.

Ο λόγος για τους Γιάννη Βοσκόπουλο και Μανώλη Αλιατίδη, δύο από τους πρωταγωνιστές της περσινής προσπάθειες της Καλαμάτας. Ο Βοσκόπουλος είχε 23 συμμετοχές και ο Αλιατίδης 22 συμμετοχές και 3 γκολ, με τους δύο παίκτες να ηγούνται της αμυντικής γραμμής της ομάδας, η οποία θυμίζουμε ότι τερμάτισε στην 2η θέση του ομίλους της και έχασε την άνοδο στα μπαράζ με τον Διαγόρα Ρόδου (την οποία πήρε τελικά το καλοκαίρι μετά την αδυναμία 2 ομάδων να συμμετέχουν στη Football League).

Η Καλαμάτα λοιπόν για να πάρει τους τρεις βαθμούς με τη Νίκη Βόλου, θα πρέπει να βρει τρόπο να... νικήσει το δίδυμο των Βοσκόπουλου και Αλιατίδη, οι οποίοι ήταν βασικοί στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος της ομάδας του Βόλου και αναμένεται να αποτελέσουν και την Κυριακή το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Νίκης.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι το ματς θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. στο γήπεδο Φιλιππούπολης Λάρισας. Η Καλαμάτα έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με δύο νίκες (2-0 εκτός το Αιγάλεω και 2-0 εντός τον Ιάλυσο) ενώ η Νίκη έχει ξεκινήσει με μια νίκη και μια ήττα (2-1 εντός τον Θεσπτρωτό, 2-1 ήττα εκτός από Ιεράπετρα).

Οταν αντιμετώπισε

τον Παπασταθόπουλο!

Καλαμάτα και Νίκη Βόλου βρέθηκαν αντιμέτωπες αρκετές φορές την προηγούμενη δεκαετία, στο πλαίσιο της Β’ εθνικής. Οι Μεσσήνιοι μάλιστα έχουν προβάδισμα τεσσάρων νικών έναντι δύο της ομάδας του Βόλου, σε σύνολο 10 αναμετρήσεων (υπάρχουν και 4 ισοπαλίες).

Σε ένα από αυτά τα παιχνίδια συμμετείχε και ο κορυφαίος Μεσσήνιος αμυντικός Σωκράτης Παπασταθόπουλος που μπορεί να μην έχει παίξει ποτέ στην “Μαύρη Θύελλα”, έχει αγωνιστεί όμως στην ομάδα του Βόλου! Ηταν στις 29 Ιανουαρίου του 2006 όταν ο Παπασταθόπουλος βρέθηκε αντιμέτωπος με την Καλαμάτα στο Δημοτικό Στάδιο. Ο 18χρονος τότε αμυντικός μάλιστα έκανε στο ματς αυτό το ντεμπούτο του με την Νίκη Βόλου, στην οποία είχε παραχωρηθεί δανεικός από την ΑΕΚ. Πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 55’ και είχε θετική παρουσία. Το παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Εκδρομές φιλάθλων

από Καλαμάτα και Αθήνα

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Bulldogs ανακοίνωσε ότι διοργανώνει εκδρομή για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου που θα γίνει στο γήπεδο της Φιλιππούπολης στη Λάρισα. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 6.30 το πρωί της Κυριακής από το ΚΤΕΛ. Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ. Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας και η προπληρωμή θα πρέπει να γίνει μέχρι το Σάββατο στις 10 το βράδυ. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 6909085886 (Δημήτρης). Εκδρομή όμως διοργανώνουν και οι οργανωμένοι οπαδοί της “Μαύρης Θύελλας” στην Αθήνα.

Σάββατο το ματς με Ιωνικό

Το ματς της Καλαμάτας με τον Ιωνικό για την 4η αγωνιστική της Football League θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε χθες η διοργανώτρια αρχή. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας.