Τρίτη, 11 Μάρτιος 2014 19:18

Σε απολογία Ολυμπιακός και Κωστούλας

Γράφτηκε από τον

Ενώπιον του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Πετρόπουλο θα βρεθούν ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας, όπως και η ΠΑΕ Ολυμπιακός έπειτα από δίωξη που τους ασκήθηκε.

Η δίωξη που ασκήθηκε στους ερυθρόλευκους αφορά την θέση που πήρε η ΠΑΕ μετά το ντέρμπι με  τον ΠΑΟΚ, ενώ ο ισχυρός άντρας του Παναιτωλικού θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τις δηλώσεις που έκανε κατά της διαιτησίας μετά την ήττα της ομάδας του από τον Λεβαδειακό.
 
Αναλυτικά:
«O ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχικές διώξεις σε βάρος:
Της ΠΑΕ Ολυμπιακός για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1 και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 28-6-2013 (ανακοίνωση μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός).
Του κ. Φώτη Κωστούλα και της ΠΑΕ Παναιτωλικός για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1 και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 28-6-2013 (ανακοίνωση/δηλώσεις μετά τον αγώνα Λεβαδειακός-Παναιτωλικός).»
Επίσης, δίωξη ασκήθηκε και στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Φώτη Κωστούλα για τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος και την ανακοίνωση που έβγαλε ο σύλλογος μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό".
 
ΠΗΓΗ: E-NET.GR