Παρασκευή, 11 Οκτώβριος 2019 13:56

ΕΡΑΝΗ: Περιμένουν κόσμο στο ντέρμπι με Πανθουριακό

Γράφτηκε από τον

 

 

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται στα Φιλιατρά, καθώς αύριο Σάββατο η Εράνη θα υποδεχτεί στις 3.30 μ.μ. τον Πανθουριακό για την 3η αγωνιστική της Α’ τοπικής.

Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει το δύο στα δύο και με νέα νίκη θα αυξήσουν στους 5 βαθμούς τη διαφορά από έναν ανταγωνιστή για τον τίτλο. Ο Πανθουριακός είχε αναδειχθεί ισόπαλος στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα και τη δεύτερη αγωνιστική νίκησε τον Ολυμπιακό Ανάληψης. Ετσι μετρά 4 βαθμούς και το αποτέλεσμα στο σαββατιάτικο ντέρμπι έχει διπλή αξία.

Στην Εράνη υπάρχει αισιοδοξία για τη νίκη, ενώ ποντάρουν πολλά και στην έδρα. Η διοίκηση απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους και στην τριφυλιακή ομάδα πιστεύουν ότι το γήπεδο θα έχει πολύ κόσμο.

Παίζουν Τσουλάκος, Κώτσος

Σ’ αυτό βοηθά και το καλό ξεκίνημα (νίκες με Ανάληψη, Τσικλητήρα), ο αντίπαλος και η προοπτική για τη φετινή σεζόν (κατάκτηση τίτλου και άνοδος στη Γ’ εθνική).

Αγωνιστικά, ο Κώστας Λυμπερόπουλος υπολογίζει στα πλάνα που κάνει και τους νεοαποκτηθέντες Παναγιώτη Κώτσο και Σταύρο Τσουλάκο. Μοναδική απουσία είναι ο Λυκούργος Ανδρώνης, ο οποίος αποβλήθηκε στην προηγούμενη αναμέτρηση με τον Τσικλητήρα Πύλου και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.