Παρασκευή, 11 Οκτώβριος 2019 15:29

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Ψάχνει την πρώτη νίκη στην Ανδρούσα

Γράφτηκε από τον

 

Αήττητη, αλλά και χωρίς νίκη είναι η Α.Ε. Μάνης μετά από δύο αγωνιστικές στην Α’ τοπική.

Η ΑΕΜ μοιράστηκε τους βαθμούς τόσο με τη Μεθώνη στην πρεμιέρα (1-1), όσο και με τον Ακρίτα Κορώνης (2-2) και είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα με δύο ισοπαλίες. Το ξεκίνημα δεν είναι ιδανικό, αλλά όχι και άσχημο με δεδομένο ότι οι ομάδες είναι ακόμα ανέτοιμες. Η Α.Ε. Μάνης έχει δυνατότητες και άπαντες πιστεύουν ότι θα έρθουν και οι νίκες. Αρχής γενομένης από την Κυριακή και το ματς με την Ανδρούσα.

Η ΑΕΜ θα επιδιώξει να φύγει με το διπλό παίρνοντας βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση. Το ματς βέβαια μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με καλή ψυχολογία μετά το διπλό στη Σπερχογεία. Επιπλέον είναι το πρώτο φετινό εντός έδρας ματς της Ανδρούσας στο πρωτάθλημα.

Δεύτερη επίσκεψη στην Ανδρούσα

Η Μάνη θα επισκεφτεί μετά από ένα μήνα ξανά την Ανδρούσα, καθώς οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και για το κύπελλο Μεσσηνίας. Συγκεκριμένα στο ματς που διεξήχθη στις 15 Σεπτεμβρίου οι γηπεδούχοι επικράτησαν στα πέναλτι με 4-2 και ενώ ο κανονικός αγώνας και η παράταση ολοκληρώθηκαν με σκορ 1-1. Η ΑΕΜ θέλει λοιπόν να πάρει μεθαύριο και την άτυπη ρεβάνς.

Αγωνιστικά, το μοναδικό πρόβλημα στην προετοιμασία για τον Τάκη Δρούγα έχει να κάνει με τον τραυματία Ντουράι.