Παρασκευή, 11 Οκτώβριος 2019 18:03

ΔΩΡΙΟ: Για το δύο στα δύο αύριο με Χανδριναϊκό

Γράφτηκε από τον

 

Με τους Γκιάτα, Πάγια και Γεωργιόπουλο να βρίσκουν δίχτυα το Δώριο νίκησε με 3-1 τον Αστέρα Αρφαρών στην πρεμιέρα της Α1 τοπικής.

Η ομάδα που προπονεί ο Σωτήρης Μπουραντώνης έκανε πολύ καλή εμφάνιση και εκτός από τα τρία γκολ, είχε και δύο δοκάρια. “Ηταν ένα δύσκολο ματς με δεδομένο το άγχος της πρεμιέρας, αλλά ξεκινήσαμε θετικά. Πιστεύω ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης”, λέει ο Σωτήρης Μπουραντώνης.

Ο προπονητής του Δωρίου σχολίασε και το νέο εντός έδρας ματς με αντίπαλο το Χανδριναϊκό: “Ο Χανδριναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα και δεν λέει κάτι το αποτέλεσμα της πρεμιέρας. Πιστεύω ότι όλα τα ματς στην κατηγορία θα είναι ντέρμπι και θα κρίνονται στις λεπτομέρειες”.

Ο Χανδριναϊκός προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 0-4 από τον Απόλλωνα Πεταλιδίου και θέλει να αντιδράσει αύριο στο Δώριο.

Αυτό που προβληματίζει περισσότερο τον Σωτήρη Μπουραντώνη είναι οι απουσίες, καθώς ενδέχεται να λείψουν πέντε παίκτες. Συγκεκριμένα οι Μπούρδος και Μπόρα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, οι Κομάν και Λιόγας λόγω σπουδών και ο Γουδέλης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.