Δευτέρα, 14 Οκτώβριος 2019 17:34

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 1-4: Πρώτη νίκη με εντυπωσιακό σκορ!

Γράφτηκε από τον

 

Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο η Α.Ε. Μάνης επιβλήθηκε χθες εκτός έδρας της Ανδρούσας με 4-1.

Επιβλητική ήταν η ομάδα της Μάνης στο τρίτο της παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής και σημείωσε την πρώτη της νίκη και μάλιστα μακριά από την έδρα της. Μετά τις ισοπαλίες στα δύο πρώτα παιχνίδια ήρθε και η πρώτη νίκη για την Α.Ε.Μ. η οποία θα μπορούσε να φύγει από τη Ανδρούσα έχοντας πετύχει περισσότερα γκολ, καθώς πέρα από τα 4 τέρματα έχασε και άλλες ευκαιρίες κυρίως με τους Κάνιστρα, Χελά, Αλεξανδρόπουλο και Φετάχου για να διευρύνουν το τελικό σκορ.

Η Ανδρούσα, δεν μπόρεσε να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να έχει αντίκρισμα και η εκτός έδρας νίκη της, την προηγούμενη αγωνιστική επί της Σπερχογείας. Σίγουρα, οι ελλείψεις στο έμψυχο δυναμικό παίζουν το ρόλο τους και γι’ αυτό η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Αγγελο Σπάλλα κάνουν το τελευταίο διάστημα προσπάθειες για ενίσχυση του, έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να γίνει πιο ανταγωνιστική στη συνέχεια και να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα παραμονής.

Τα γκολ

Το σκορ άνοιξε στο 25’ ο Χελάς με πλασέ από τη μικρή περιοχή, αξιοποιώντας τη σέντρα του Αλεξανδρόπουλου. Στο 39’ ο Κάνιστρας έκανε τη σέντρα και ο Πολυμένεας με κεφαλιά σημείωσε το 0-2. Στο 49’ ο Αλεξανδρόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή “έγραψε” το 0-3. Στο 70’ ο Τσαναλίας έκανε τη σέντρα στην περιοχή και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Βαβαρούτσου με τον διαιτητή Γκούμα να σφυρίζει πέναλτι. Ο Παυλάκος ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και μείωσε σε 1-3. Στο 73’ ο Χελάς με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Μπαχράμης, Χαρίτος, Τσαναλίας, Παυλάκος, Μπάλλας, Καλογερόπουλος, Ξυδιάς (80’ Θεοδωρακόπουλος), Παπαγεωργίου (60’ Τσολχάι), Υμεράσι, Κοντομανωλόπουλος (55’ Κουρέτας), Θεοδωσόπουλος (75’ Μπαζίγος).

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Κατσαρέας, Βαβαρούτσος, Πολυμενέας, Χατζηπαναγιώτης, Στύλλα (55’ Πουλάκος), Δουρούμης, Μπέρμπερη (50’ Φετάχου), Αλεξανδρόπουλος, Χελάς, Κάνιστρας (69’ Πετ. Σπυρέας), Τσουλάκος (75’ Κλ. Σπυρέας).