Δευτέρα, 14 Οκτώβριος 2019 18:35

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 0-2: Σπουδαίο διπλό με Μητρόπουλο (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τον έμπειρο επιθετικό Γιώργο Μητρόπουλο, το Καλό Νερό κέρδισε το Σάββατο στην Κορώνη τον τοπικό Ακρίτα με 2-0.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής με ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ μία σε κάθε ημίχρονο, οδήγησε την νεοφώτιστη στην Α’ τοπική, ομάδα του Καλού Νερού, στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Είχαν προηγηθεί οι ήττες στην πρεμιέρα με τον Τσικλητήρα στην Πύλο (2-1) και τη δεύτερη αγωνιστική εντός έδρας από τη Μεθώνη (3-2). Η δεύτερη έξοδος της στο φετινό μαραθώνιο, έφερε και το πρώτο τρίποντο της χρονιάς, κάτι που αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα ενόψει της συνέχειας.

Ο Ακρίτας μπορεί να μην έπιασε υψηλή απόδοση, όμως δημιούργησε αρκετές φάσεις στη διάρκεια της αναμέτρησης και δικαιούταν να φύγει από το παιχνίδι με ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, με γκολ στο 7ό λεπτό και στο 15’ λίγο έλλειψε να δεχτεί και δεύτερο γκολ δεν τα παράτησε. Κατάφερε σιγά σιγά να ισορροπήσει το παιχνίδι και δημιούργησε αρκετές φάσεις μέχρι το τέλος του ημιχρόνου αλλά και στην επανάληψη για να ισοφαρίσει ή ακόμη και να πάρει κεφάλι στο σκορ. Τις πιο σημαντικές είχαν οι Γεωργιόπουλος (2), Μουτζούρης, (2) Σταμάτης (1), Μάραντος (2), όμως δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και να βοηθήσουν την ομάδα τους να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σίγουρα μέτρησαν η απουσία του Τσάνι, αλλά και του Μπίζου, ο οποίος είχε τράβηγμα στους προσαγωγούς και προτιμήθηκε να μην παίξει, όμως στο τελευταίο 15λεπτο, κρίθηκε πως έπρεπε να μπει και να βοηθήσει την ομάδα, μήπως καταφέρει και ανατρέψει το εις βάρος της 2-0.

Το Καλό Νερό πήρε κεφάλι στο σκορ, με το απευθείας φάουλ που εκτέλεσε ο Μητρόπουλος στο 7ό λεπτό. Λίγο αργότερα στο 15’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν διπλή ευκαιρία για να βάλουν και άλλο γκολ. Ο Διονυσόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Σταθά σούταρε για να αποκρούσει σωτήρια ο Σταθάς και στην εξέλιξη της φάσης νέο σουτ, αυτή τη φορά από το Δεμπεγιώτη, ο οποίος έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ ελάχιστα από το κάθετο δοκάρι. Το 0-2 ήρθε στο 70’ επίσης από απευθείας φάουλ του Μητρόπουλου. Στις καθυστερήσεις λίγο έλλειψε οι φιλοξενούμενοι να βρουν δίχτυα για 3η φορά. Συγκεκριμένα στο 92’ σε αντεπίθεση τρεις παίκτες βγήκαν απέναντι στον Σταθά, ο Μανδραπήλιας που οδηγούσε την μπάλα επιχείρησε να τροφοδοτήσει τους Μητρόπουλο και Σιγέρη, όμως το γύρισμα της μπάλας στην περιοχής δεν ήταν το ιδανικό και έτσι οι συμπαίκτες του δεν πρόλαβαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σταθάς, Παναγιωτόπουλος (75’ Μπίζος), Χοτζόλι, Κουτσουμπός, Κρητικάκης, Καπινιάρης, Μάραντος, Σταμάτης, Διακουμής, Γεωργιόπουλος, Μουτζούρης.

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Μουζής, Ανδρεόπουλος, Λαμπρόπουλος (78’ λ.τρ. Παναγούλιας), Κορμπής, Μπεγέτης, Ντιόπ, Μιχαλακόπουλος, Διονυσόπουλος (87’ Μανδραπήλιας), Δεμπεγιώτης (71’ Σιγέρης), Μητρόπουλος.

ΦΩΤΟ: Χρυσοβαλάντη Λευτάκη