Δευτέρα, 14 Οκτώβριος 2019 19:01

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 2-2: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Γράφτηκε από τον

Το βαθμό της ισοπαλίας και τις εντυπώσεις μοιράστηκαν χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Κάμπου η Α.Ε. Αβίας και ο Ολυμπιακός Ανάληψης που έμειναν στο 2-2.

Εγινε ένα δυνατό παιχνίδι, το οποίο είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, 4 γκολ, ένα χαμένο πέναλτι, αποβολές παραγόντων, το οποίο παρακολούθησαν σχεδόν 100 άτομα. Οι δύο ομάδες προερχόντουσαν από ισάριθμες ήττα στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν και χθες αγωνίστηκαν με στόχο να πετύχουν την πρώτη τους νίκη, όμως δεν έφτασαν στο στόχο αφού δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να βρεθούν πιο κοντά στη νίκη, αν στο 28’ είχαν αξιοποιήσει το πέναλτι που κέρδισαν.

Ετσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση, το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο με τις δύο ομάδες να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό μαραθώνιο της Α’ τοπικής.

Φάσεις - γκολ

Στο 12’ σε αντεπίθεση, ο Κ. Κορμπής έφυγε μόνος μπήκε στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ, σχεδόν δίπλα, από τη ρίζα του κάθετου δοκαριού. Στο 14’ ο Αθ. Καρδάσης έκανε τη σέντρα και ο προωθημένος Λυκουρέζος προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά, όμως ο Ν. Κατσίποδας απέκρουσε. Στο 28’ κόρνερ του Πατσιώτη στο β’ δοκάρι πετάχτηκε ο Αλεβίζος και με κεφαλιά γύρισε την μπάλα στον Πανταζή, ο οποίος επίσης με κεφαλιά προσπάθησε να σκοράρει, η μπάλα κτύπησε στο χέρι του Τζανετέα και κατέληξε στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής Νικολόπουλος σφύριξε πέναλτι. Ο Πατσιώτης που ανέλαβε να το εκτελέσει, έστειλε με χαμηλό σουτ τη μπάλα στην αριστερή γωνία, εκεί όπου πετάχτηκε ο Μπεκιάρης και μπλόκαρε. Στο 31’ ο Πάλιας δυνατό με σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 35’ ο Γεωργαντάς εκτέλεσε κόρνερ στέλνοντας την μπάλα στο β’ δοκάρι εκεί όπου πετάχτηκε ο Δ. Κορμπής και με πλασέ πέτυχε το 1-0. Στο 40’ από το δυνατό σουτ του Χαρμπίλα η μπάλα πέρασε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 49’ διαγώνιο σουτ του Χαρμπίλα μπλόκαρε ο Μπεκιάρης. Στο 51’ ο Δ. Κορμπής με ατομική προσπάθεια έφτασε λίγο έξω από την περιοχή και πάσαρε στον Κ. Κορμπή, αυτός απέφυγε το Ν. Κατσίποδα και με πλασέ πέτυχε το 2-0. Στο 57’ ο Πατσιώτης με γυριστό σουτ (ψαλιδάκι) έξω από την περιοχή “κρέμασε” τον Μπεκιάρη, που είχε βγει από την εστία του και μείωσε σε 2-1. Στο 65’ ο Πάλιας έκανε το γυριστό σουτ στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ από τον κάθετο δοκάρι. Στο 72’ ο Αθ. Καρδάσης με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 79’ μπαλιά του Αθ. Καρδάση στον Τζαφέρι, ο οποίος ήταν αφύλακτος στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα να φύγει άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 88’ ο Τσώνης με σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 2-2, καθώς ο Μπεκιάρης δεν είχε καθαρό οπτικό πεδίο, μιας και ήταν αρκετοί παίκτες μπροστά του και δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ.

Βοηθοί διαιτητές ήταν η Τσουκάλη με τον Αράπη.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Μπεκιάρης, Αθ. Καρδάσης, Γιαννέας, Λυκουρέζος, Τζανετέας, Αποστολίδης, Κ. Κορμπής, Αλντέσκου (7’ λ.τρ. Γεωργαντάς), Τσουλάκος (27’ λ.τρ. Τζαφέρι), Δ. Κορμπής, Γεωργίκος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Ν. Κατσίποδας, Μωραγιάννης, Πάλιας, Κρεμύδας, Δουρούμης, Χαρλέπας (46’ Γιαννόπουλος), Τσώνης, Αλεβίζος, Πανταζής, Χαρμπίλας (55’ Μαυροειδάκος), Πατσιώτης.

Κόκκινη κάρτα σε δύο παράγοντες

Με τους νέους κανονισμούς, κίτρινη και κόκκινη κάρτα βλέπουν πλέον και όσοι από τους εκπροσώπους των ομάδων, βρίσκονται στον πάγκο με τους αναπληρωματικούς παίκτες. Ετσι σε ένταση που δημιουργήθηκε στο 60’ ο παράγοντας της Α.Ε. Αβίας Μπάμπης Κλείδωνας διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή Νικολόπουλο και είδε την κίτρινη κάρτα. Συνέχισε όμως να διαμαρτύρεται και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα με τον διαιτητή να εισηγείται στον παρατηρητή του παιχνιδιού να τον απομακρύνει από τον αγωνιστικό χώρο.

Δευτερόλεπτα μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, οι παίκτες του Ολυμπιακού κατευθύνθηκαν στο διαιτητή Νικολόπουλο και διαμαρτυρήθηκαν γιατί κράτησε λίγο χρόνο καθυστέρησης. Στον αγωνιστικό χώρο μπήκε και ο παράγοντας Αρης Θωμόπουλος, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Κάταγμα στο πόδι

Μόλις στο 7’ αντικαταστάθηκε ο Κώστας Αλντέσκου, που τραυματίστηκε στο πόδι μετά από προσπάθεια του να διώξει την μπάλα. Η πρώτη εκτίμηση από τον γιατρό του αγώνα Βαγγέλη Μιχαήλ, ήταν πως έχει υποστεί κάταγμα στο πόδι.

Αναγκαστική ήταν και η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα του Κάμπου, καθώς ο Στάθης Τσουλάκος που είχε επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από τραυματισμό, ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και αντικαταστάθηκε στο 27’.

Κοντά σε Κουλόπουλο

Χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα, ο Βαγγέλης Κουλόπουλος είναι κοντά στο να υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με τον Ολυμπιακό Ανάληψης. Ο έμπειρος επιθετικός έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η συνεργασία των δύο πλευρών.