Τρίτη, 15 Οκτώβριος 2019 12:40

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Στην Κίνα με την Ενόπλων Κουιρουκίδης και Κωνσταντινόπουλος

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Στην Κίνα με την Ενόπλων Κουιρουκίδης και Κωνσταντινόπουλος

 

Χωρίς τους Μιχάλη Κουιρουκίδη και Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλο θα υποδεχτεί το Σάββατο η Καλαμάτα τον Ιωνικό.

Αμφότεροι αναχώρησαν χθες για τη Κίνα με την αποστολή της Εθνικής Ενόπλων ενόψει του παγκοσμίου κυπέλλου (CISM).

Στην αποστολή και οι Λυμπερόπουλος, Χριστοφιλέας

Στο αεροπλάνο μπήκαν και οι συνεργάτες του προπονητή της “Μαύρης Θύελλας” Βασίλη Βούζα, Σωτήρης Λυμπερόπουλος και Παναγιώτης Χριστοφιλέας.

Ο πρώτος υπερασπίζεται την εστία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ενώ είναι ο Χριστοφιλέας είναι βοηθός προπονητή του Θεόδωρου Παχατουρίδη.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους εξής παίκτες: Λυμπερόπουλος, Δασκαλάκης, Χοτζάλι, Τζανδάρης, Γκίνο, Ροβίθης, Μπουρσέλης, Οικονομόπουλος, Βλάχος, Μάναλης, Σμυρλής, Κουϊρουκίδης, Κωνσταντινόπουλος, Βίλα, Στρίγγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Ουές, Φουκαράς, Βουρνάζος, Καραμάνος.

Η Ελλάδα πέταξε στις 2.30 το μεσημέρι από το «Ελ. Βενιζέλος» με πτήση της Air China. Στον όμιλο της Εθνικής μας μετέχουν η Αίγυπτος, ο Καναδάς και το Ομάν. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Αίγυπτο στις 16/10, τον Καναδά στις 18/10 και το Ομάν στις 20/10. Η επιστροφή στην χώρα μας έχει προγραμματιστεί για τις 30/10.

Κάτι που σημαίνει ότι οι Κουιρουκίδης και Κωνσταντινόπουλος θα χάσουν τα παιχνίδια με Ιωνικό και Διαγόρα.

Στον αντίποδα αναμένεται να μπει αυτή την εβδομάδα στις προπονήσεις ο Τζόκιτς που προέρχεται από τραυματισμό.

Η προετοιμασία για τον Ιωνικό ξεκινά σήμερα με προπόνηση στο γήπεδο του Μεσσηνιακού υπό τις οδηγίες του Βασίλη Βούζα. Η Καλαμάτα μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Νίκη Βόλου (1-1) απέκτησε συγκάτοικους στο ρετιρέ της Football League τη Βέροια και την Ιεράπετρα. Το ζητούμενο πλέον είναι να επιστρέψει στις νίκες στο ματς του Σαββάτου ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή.