Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 15:04

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Πήρε τον πρώτο βαθμό, έχασε και... άλλους παίκτες

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Πήρε τον πρώτο βαθμό, έχασε και... άλλους παίκτες

 

Αν και προηγήθηκε με 2-0 η Α.Ε. Αβίας δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Ολυμπιακό Ανάληψης, που ισοφάρισε σε 2-2 στο ντέρμπι των... ουραγών, το οποίο διεξήχθη την Κυριακή στο γήπεδο του Κάμπου.

Ετσι οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην προτελευταία θέση της Α’ τοπικής έχοντας από ένα βαθμό. Η Α.Ε. Αβίας πέρα από τη νίκη, έχασε προχθές και δύο ακόμα παίκτες, καθώς ο Αλντέσκου τραυματίστηκε μόλις στο 7ο λεπτό και στο 27’ αντικαταστάθηκε και ο Τσουλάκος που είχε πρόβλημα τραυματισμού.

Στο απουσιολόγιο βρίσκονται και τα ονόματα των Βαβαρούτσου, Πολυμενέα, Κωνσταντόπουλου. Κάτι που σημαίνει ότι ο Διονύσης Πουλής θα παρατάξει 11άδα ανάγκης και στο επόμενο ματς με τον Πανθουριακό.

Ο τεχνικός της Αβίας χρησιμοποίησε προχθές και τον Γεωργαντά παρότι δεν είναι ακόμα έτοιμος, αφού δεν είχε λύσεις στον πάγκο. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς είχε ως συνέπεια οι γηπεδούχοι να μείνουν από δυνάμεις και να χάσουν προβάδισμα δύο τερμάτων.

Ο βαθμός, ωστόσο, βάση των συνθηκών δεν είναι άσχημος με δεδομένο ότι η Αβία προερχόταν από δύο διαδοχικές ήττες με Εθνικό και Απόλλωνα.