Τρίτη, 15 Οκτώβριος 2019 15:40

Κατεβαίνει στη Β’ τοπική ο Αστέρας Βαλύρας

Γράφτηκε από τον

 

Το χειρότερο σενάριο αποφεύχθηκε και ο Αστέρας Βαλύρας θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής, καθώς έστω και την τελευταία στιγμή βρέθηκε λύση.

Συγκεκριμένα στην έκτακτη γενική συνέλευση της Παρασκευής αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η ομάδα με το υπάρχον έμψυχο υλικό να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Η πρεμιέρα είναι το προσεχές Σάββατο στις 3.30 μ.μ, εντός έδρας με τη Νίκη Πλάτης.

Σε αυτό βοήθησε και η πρωτοβουλία που πήραν τις τελευταίες μέρες οι παίκτες του Αστέρα για τη σωτηρία του συλλόγου (Ανδρέας Δουλάμης, Σωτήρης Ν. Καρτερολιώτης, Κωστής Σιαγκρής, Δημήτρης Θ. Στρατής, Κώστας Καυκούλας, Ραφαήλ Ι. Λινάρδου κ.α). Ακόμα η νυν διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Φωτεινό και τους στενούς του συνεργάτες θα στηρίξει την προσπάθεια. Εξαίρεση αποτελεί ο αθλητικογράφος Χρήστος Παπαγεωργίου ο οποίος δεν συνεχίζει στα διοικητικά για λόγους υγείας, αλλά θα παραμείνει κοντά στην ομάδα της καρδιάς του την οποία υπηρέτησε για δυόμισι και πλέον δεκαετίες από διάφορα πόστα.

Με ανακοίνωσή του ο Αστέρας Βαλύρας σημειώνει ακόμα για την πρόσφατη γενική συνέλευση τα εξής: “Tην ολόπλευρη στήριξη τους στην ομάδα κατέθεσαν με τη παρουσία τους, ο πρώην πετυχημένος δήμαρχος Ιθώμης και παλαίμαχος άσος του Αστέρα Άρης Διαμαντόπουλος, η δραστήρια πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αγάπη Συκιωτάκη- Μπουρολιά η οποία στη σύντομη παρέμβασή της εξέφρασε τον προβληματισμό της να μη δώσει το παρών ο Αστέρας μετά από τόσες δεκαετίες παρουσίας στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μεσσηνίας και μια σεζόν στη Δ΄ Εθνική.

Παράλληλα παραβρέθηκαν ακόμη το νυν εκλεγμένο τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Βαλύρας με τον πρόεδρό του Σταύρο Η. Μακρή, τα μέλη,. Θέκλης Μπάκας, Γιώργος Φωτεινός, και Δημήτρης Τσιλίκας, καθώς και μια σειρά φίλαθλοι επαγγελματίες Γιώργος Μπουρολιάς, Νίκος Καρύδης, Νίκος Καρτερολιώτης, Μάκης Γκομέσης, οι παλαίμαχοι παίκτες Γιάννης Κλειώτης, Γιώργος Γιαννιάς και Σταύρος Λινάρδος, ο καθηγητής Νίκος Καραδήμας κ.α.”.