Τρίτη, 15 Οκτώβριος 2019 19:43

Ανακοίνωσε Κωστή ο Ολυμπιακός

Γράφτηκε από τον

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιωάννη Κωστή, ο οποίος θα ενσωματωθεί στο δυναμικό των "ερυθρόλευκων" το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επισήμως ο Ιωάννης Κωστή. Ο 19χρονος διεθνής Κύπριος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας και την Τρίτη (15/10) βρέθηκε στο Ρέντη, όπου γνώρισε τους υπόλοιπους παίκτες των "ερυθρόλευκων".

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επίτευξη της συμφωνίας μεταγραφής για τον ποδοσφαιριστή Ιωάννη Κωστή από τη Νέα Σαλαμίνα. Ο παίκτης θα ενσωματωθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού το ερχόμενο καλοκαίρι".

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Νέα Σαλαμίνα, ομάδα από την οποία τον αγόρασε ο Ολυμπιακός. Σε αυτή ανέφερε: "Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ανακοινώνει ότι έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ο Ιωάννης ανδρώθηκε και μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της ομάδας μας και απέδειξε ότι με σκληρή δουλειά μπορείς να φτάσεις ψηλά.

Είναι ακόμη μια απόδειξη της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στην ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ από τις ακαδημίες μέχρι και την Α ομάδα στηρίζοντας τον Κύπριο ποδοσφαιριστή στις εποχές ξενομανίας που βιώνει το ποδόσφαιρο μας στην Κύπρο!

Ο Ιωάννης θα παραμένει στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι όπου θα μετακομίσει στον Πειραιά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Μασιά για την άψογη συνεργασία. Ευχόμαστε στον Ιωάννη πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα, τόσο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ όσο και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ".

Η Νέα Σαλαμίνα θα εισπράξει περίπου 500.000 ευρώ σε τρεις δόσεις για την πώληση του Ιωάννη Κωστή. Στη συμφωνία υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης 15%, ενώ αν ο παίκτης δοθεί δανεικός, είτε πωληθεί σε άλλη κυπριακή ομάδα, τότε πέρα από το 15% η Νέα Σαλαμίνα θα πάρει άλλες 50 χιλιάδες ευρώ.

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ