Τετάρτη, 16 Οκτώβριος 2019 14:09

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Πληρώνει απουσίες και μέτριες εμφανίσεις

Γράφτηκε από τον

 

Κάθε αγωνιστική και διαφορετικό αποτέλεσμα για τη Κυπαρισσία.

Στην πρεμιέρα νίκησε εύκολα με 3-1 τον Τέλλο Αγρα. Τη δεύτερη αγωνιστική ηττήθηκε στο Μελιγαλά με 2-0 από τον Εθνικό και την περασμένη Κυριακή αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Ετσι με 4 βαθμούς ισοβαθμεί με την Κορώνη στην 8η θέση, όντας στο -5 από τον πρωτοπόρο της Α’ τοπικής Πάμισο.

Ο ΑΟΚ, που στοχεύει ξεκάθαρα στην κατάκτηση του τίτλου, πληρώνει στο ξεκίνημα τις μέτριες εμφανίσεις, αλλά και τις απουσίες που αναγκάζουν τον Τάκη Παναγόπουλο να προχωρά σε αλχημείες στην 11άδα.

Ο προπονητής της Κυπαρισσίας εκτιμά ότι η ομάδα του θα είναι τελείως διαφορετική όταν επιστρέψουν όλοι οι παίκτες.

Αυτό που προέχει όπως λέει είναι η ηρεμία, καθώς το ξεκίνημα ναι μεν δεν είναι καλό, αλλά ακόμα είναι νωρίς. Οπως σημειώνει του έχει ανατεθεί από τη διοίκηση ένα πλάνο τριετίας με σκοπό να γίνει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Παράλληλα στις προτεραιότητες της ομάδας είναι και η βελτίωση του γηπέδου.

Το σχόλιο για το 1-1 με Απόλλωνα

Για το πρόσφατο ματς με τον Απόλλωνα, όπου η Κυπαρισσία δεν κέρδισε παρότι προηγήθηκε και έπαιξε για ένα διάστημα και με αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Τ. Παναγόπουλος είπε ότι: “Ηταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, όπου είχαμε κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής και και δεν ξεκινήσαμε καλά.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο ήμασταν παρατηρητές. Σταδιακά ισορροπήσαμε, αλλά είχαμε προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας και περιμέναμε τον αντίπαλο. Προς το φινάλε του ημιχρόνου είχαμε κάποιες ατομικές προσπάθειες και μας “αισθάνθηκε” ο αντίπαλος. Στο β’ ημίχρονο μπήκαμε πάλι οκνοί, αλλά κόντρα στη ροή προηγηθήκαμε και κερδίσαμε και την κόκκινη κάρτα. Η αποβολή όμως δεν λειτούργησε καλά για εμάς. Ο Απόλλωνας έβγαλε πάθος, τρεξίματα και δε φάνηκε η αποβολή”.

Με ελλείψεις και στη Μεσσήνη

Η Κυπαρισσία προετοιμάζεται πλέον για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Ανάληψης. Ο Μιτρόφ θα εκτίσει τη δεύτερη από τις τέσσερις αγωνιστικές της ποινής του, ενώ ο Ζαφείρης χτύπησε στο δάκτυλο του ποδιού στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες. Ακόμα ο Σουπουλι ξεκινά την στρατιωτική του θητεία, ενώ ο Τζανέτος ενδέχεται να απουσιάσει για επαγγελματικούς λόγους. Αμφίβολη για τη Μεσσήνη κρίνεται και η συμμετοχή του Μπάρκα.