Τετάρτη, 16 Οκτώβριος 2019 14:44

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: “Μπορούμε να χτυπήσουμε όλα τα ματς”, εκτιμά ο Πολίμος

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: “Μπορούμε να χτυπήσουμε όλα τα ματς”, εκτιμά ο Πολίμος

Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής γνώρισε την Κυριακή στη Μεσσήνη ο Εθνικός με σκορ 1-0 από τον Πάμισο.

Η ομάδα του Μελιγαλά είχε ξεκινήσει με δύο νίκες κόντρα σε Α.Ε. Αβίας, Κυπαρισσία που την είχαν φέρει στην κορυφή μαζί με την Εράνη και τον Πάμισο. Πλέον υποχώρησε στην τέταρτη θέση έχοντας ένα βαθμό λιγότερο από Μεθώνη, Εράνη και τρεις από τους Νησιώτες.

“Πιστεύω ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Εγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι σε μια δυνατή έδρα.

Το προσεγγίσαμε πάρα πολύ καλά. Ο πιο τυχερός και συγκεντρωμένος θα κέρδιζε. Δεχτήκαμε ένα γκολ από μακρινή απόσταση σε μια ανύποπτη φάση”, λέει στην “Ελευθερία” ο Παναγιώτης Πολίμος για την ήττα της Κυριακής. Ο προπονητής του Εθνικού δηλώνει πάντως ευχαριστημένος από την εμφάνιση. “Παρά την ήττα δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να χτυπήσουμε όλα τα ματς σε οποιαδήποτε έδρα και αντίπαλο. Αρκεί να συνεχίσουμε να δουλεύουμε”.

Στο ματς με τον Πάμισο αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού ο Δημήτρης Κουρούπης, αλλά εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμος για το κυριακάτικο ματς με τη Σπερχογεία στο Μελιγαλά. Η προετοιμασία για τους “ταύρους” ξεκίνησε χθες και ο Π. Πολίμος τονίζει ότι: “Θα παίξουμε με μια αρκετά καλή ομάδα που έχει νεανικό ρόστερ. Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας που πρέπει να κερδίσουμε, γιατί η έδρα θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα”.