Κυριακή, 20 Οκτώβριος 2019 10:48

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Να κάνει "σεφτέ" και εκτός έδρας - Σήμερα με Παναργειακό

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Να κάνει "σεφτέ" και εκτός έδρας - Σήμερα με Παναργειακό

 

Με καλή ψυχολογία ύστερα από την πρώτη νίκη επί του Πανγυθεατικού θα μεταβεί σήμερα στο Αργος ο Α.Ο. Διαβολιτσίου για να αντιμετωπίσει τον Παναργειακό (4 μ.μ.) στο ντέρμπι των ουραγών του 7ου ομίλου της Γ' εθνικής.

Οι γηπεδούχοι με 2 βαθμούς βρίσκονται στην τελευταία θέση και ο ΑΟΔ με τρεις στην προτελευταία. Η Μεσσηνιακή ομάδα ηττήθηκε στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας ματς με Αστέρα Βλαχιώτη και Ζάκυνθο και θα προσπαθήσει να πάρει τους πρώτους της βαθμούς μακριά από το "Καπετάν Βασίλης".

Ο Παναργειακός δεν έχει νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα, αλλά ούτε και γκολ!

Σε τέσσερις αγωνιστικές μετρά δύο "λευκές" ισοπαλίες με Ολυμπιακό Ζαχάρως και Πανηλειακό και δύο ήττες από Ερμιονίδα και Θύελλα Πατρών.

Το οξύμωρο είναι ότι οι ήττες είναι στο Αργος, αμφότερες με σκορ 1-0 και οι ισοπαλίες εκτός έδρας.

Ο Παναργειακός δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος που πρωταγωνιστούσε στη Γ' εθνική και το Διαβολίτσι θέλει να αρπάξει την ευκαιρία και να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση και θα φτιάξει και τη... ψυχολογία που είναι πάντως σε καλά επίπεδα.

Διότι μετά τη νίκη με τον Πανγυθεατικό ακολούθησε η πρόκριση στα πέναλτι στο κύπελλο με τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Το αρνητικό βέβαιο είναι η κούραση από τα 120 λεπτά, αλλά και τα προβλήματα τραυματισμών που αποκόμισαν οι Σταματελόπουλος, Γραμματικόπουλος με αποτέλεσμα η συμμετοχή τους να κρίνεται αμφίβολη. Εκτός πλάνων είναι ο Μπαστακός που αποχώρησε από την ομάδα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 4 αγώνες)

1. Σπάρτη 7-0 10

2. Ναύπλιο 5-4 9

3. Διαγόρας Βραχνέικων 5-4 7

-. Ζάκυνθος 4-6 7

5. Θύελλα Πατρών 5-2 6

-. Αστέρας Βλαχιώτη 3-3 6

-. Πανγυθεατικός 3-3 6

-. Ενωση Ερμιονίδας 5-6 6

9. Πανηλειακός 2-2 5

10. Τσιλιβή 7-7 4

-. Ολυμπιακός Ζαχάρως 3-5 4

-. ΠΑΟ Βάρδας 2-5 4

13. Α.Ο. Διαβολιτσίου 5-8 3

14. Παναργειακός 0-2 2