Σάββατο, 19 Οκτώβριος 2019 14:45

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Επέστρεψαν Καρτερολιώτης και Μανιάτης

Γράφτηκε από τον

 

Στον Αστέρα Βαλύρας επέστρεψαν ο Σώτος Καρτερολιώτης και ο Βασίλης Μανιάτης.

Οι δύο παίκτες στο άκουσμα της είδησης της αποχώρησης του Αστέρα από το πρωτάθλημα, κάτι που τελικά αποφεύχθηκε, ζήτησαν να επιστρέψουν στην ομάδα της γενέτειράς τους. Ο Καρτερολιώτης είναι τερματοφύλακας και έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, όπως ο Ατρόμητος Πλατύ, ο Αστέρας Αρφαρών, η Ανδρούσα., Τελευταίος σταθμός ήταν η ΑΕΚ Καλαμάτας. Τον Καρτερολιώτη ακολούθησε και ο Βασίλης Μανιάτης, που έλυσε τη συνεργασία του με τον Κεραυνό Καλαμάτας.

Ο Αστέρας κάνει σήμερα πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής και θα υποδεχτεί στις 3.30 μ.μ. τη Νίκη Πλάτης.

Κάλεσμα στον κόσμο

Με ανακοίνωση η διοίκηση και οι παίκτες καλούν τον κόσμο να σταθεί συνοδοιπόρος σ αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο, όπου η ομάδα ταλανίζεται από οικονομικά κυρίως προβλήματα, αλλά και από έλλειψη έμψυχου δυναμικού ποδοσφαιριστών.

Η ανακοίνωση αναφέρει ακόμα τα εξής: “Πρωτεργάτες αυτής της προσπάθειας είναι τα παιδιά που γαλουχήθηκαν και μπολιάστηκαν με την ιδέα και τα ιδανικά του αθλητισμού μέσω του ποδοσφαιρικού συλλόγου του χωριού τους. Φυσικά με την απόλυτη στήριξη της τωρινής διοίκησης και της τοπικής κοινωνίας, θα προσπαθήσουν με το πνεύμα του εθελοντισμού που τους διακατέχει, να αποδείξουν ότι με θετική σκέψη και θέληση όλα μπορούν να γίνουν. Εκμεταλλευόμενοι το υπάρχον υλικό και με προσθήκες νεαρών ποδοσφαιριστών από τα γειτονικά χωριά της Ιθώμης, η ομάδα θα προσπαθήσει για μια αξιοπρεπή παρουσία στο τοπικό πρωτάθλημα, με γνώμονα φυσικά να δοθούν ευκαιρίες σε παιδιά νεαρής ηλικίας, όπου και αυτά θα αποτελέσουν το μέλλον του τοπικού Αστέρα Βαλύρας.

Τα κέρδη από την οριστική συμμετοχή της τοπικής ομάδας στο πρωτάθλημα θα είναι πολλά και φυσικά δεν εννοούμε τα οικονομικά, σε σχέση με το αν η ομάδα δεν συμμετείχε. Μέσω του αθλητισμού ο άνθρωπος ψυχαγωγείται και αφήνει μακριά του για ένα χρονικό διάστημα κάθε έννοια και προβληματισμό του.

Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να αναδείξει την ανάγκη του ανθρώπου να αθληθεί για λόγους ψυχικής αλλά και σωματικής υγείας. Ο αθλητισμός εκφράζει μια τεράστια κοινωνική αξία από το παρελθόν έως σήμερα και θα συνεχίζει και στο αύριο, είναι ένα κομμάτι κληρονομιάς όλων των ανδρών και των γυναικών και η απουσία του αφήνει ένα κενό που δεν μπορεί να αναπληρωθεί ποτέ. Καλή επιτυχία λοιπόν στον Αστέρα Βαλύρας, με μια χρονιά χωρίς προβλήματα, χωρίς τραυματισμούς , αλλά με πολύ ποδόσφαιρο!”.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ